Prima Pagina Apple iPhone 5 pregatit pentru productie la Foxconn, ar putea veni cu un...

iPhone 5 pregatit pentru productie la Foxconn, ar putea veni cu un ecran de 4 inch

  Desi teoretic in jur de 9 luni ne despart de lansarea unui nou model al terminalului iPhone, cei de la 9to5Mac sustin ca surse de incredere din interiorul Foxconn confirma faptul ca iPhone 5 este aproape gata pentru a intra in productie. Se pare ca la Foxconn exista mai multe prototipuri ale iPhone 5, niciunul dintre ele nu seamana cu iPhone 4/4S si nici cu design-urile cele mai promovate in cursul verii trecute. Dispozitivul ar urma sa aiba un ecran de 4 inch, ar urma sa fie mai lung decat actualele modele si ar putea fi la fel de gros.

  Mai multe versiuni ale noului dispozitiv sunt testate de catre Apple insa toate au specificatii similare si ecranul de 4 inch ar fi prezent in toate. Cei de la Foxconn nu stiu care dintre ele va fi produs in final insa teoretic productia ar urma sa inceapa in lunile urmatoare si lansarea ar urma sa aiba loc in vara si nu in toamna acestui an. Anul trecut Apple a inceput sa produca iPhone 4S inca de la sfarsitul verii desi l-a lansat in luna octombrie deci daca s-ar incepe productia in februarie – martie atunci lansarea din iunie ar fi sigura.

  Desigur ca vorbim despre zvonuri fara nici un fel de acoperire din partea Apple asa ca luati-le ca atare.

 • KFF

  Daca o tinem de pe acum cu zvonuri despre “aifon cinci” pana in septembrie innebunim clar .

  Dor ce a mai fost un episod acum jumate de an cu teroarea zvonurilor , incepem iar ….

 • Daniel

  stai ca imediat incep si chinezii sa scoata huse pentru iphone 5 :))
  istoria se repeta 😀

 • Asta arata doar cat de credibile sunt stirile “9to5Mac” … au ei surse “sigure” in fabricile Foxconn la fel cum au avut si anul trecut si la fel cum o sa aiba si in acest an. Culmea ar fi sa mai esite si acum persoane care cred ca Apple ar lasa la voia intamplarii productia si felul in care este protejata asamblarea, chiar daca esti vorba de o fabrica in China, Japonia sau alte tari. Apple a demonstrat in atatia ani ca NIMENI(care sa vorbeasca) nu stie cum vor arata produsele (sau care sunt acestea) pana la data lansarii, restul e can-can.

 • Sir Vladio

  Sal lanseze un Iunie tata 🙂
  zaone, fa si tu te rog un poll in care sa selectam vreo 3 sau 4 feature pe care leam dori in noul iPhone 😀

 • Sir Vladio

  PS, eu as dori:
  Screen de 4 inch
  RAM minim 1GB
  Procesor mai bun 🙂

 • Poll in ianuarie pentru features din iPhone 5? Come on.

 • @Sir Vladio si daca te intreb pentru ce iti trebuie 1GB ram esti in stare sa raspunzi ? Cat despre display si procesor aici este parerea fiecaruia.

 • Domnul Avocat

  +1KFF
  Si apropo poll a mai fost despre iPhone 5 sau era despre iPhone 4 ! Chiar nu vreți sa pătrați magia noului iPhone ? Este absurd ! Excluzand traficul ce se face pe acest site doar din zvonuri !
  Din iDevice sa nu devină iZvon.ro 🙂 !

 • casu_spak

  iphone 5 ?!!!

 • Eu

  Da, deja ma scarbesc zvonurile astea. Poate le putem evita…

 • Sir Vladio

  Da, va raspund la toti :))
  1) fie in ianuarie fie in august, vei avea acelesi asteptari de la iPhone 5…de exemplu eu mi-am dorit ipad 3 cu retina display de cand am auzit ca s-ar putea implementa si in iPad acest tip de ecran, si da, imi doresc si acu acest lucru, mai ales ca pare a se concretiza aceasta implementare @aici parca am citit despre asta
  2) la telu curent(i4) mi se intampla des sa vad in sbsettings: remaining 20MB, 30MB, wtf…deci da, consider 1GB un minim minimorum…si am constatat acest handicap la iOS 5 la cateva zile dupa update si JB….si asta fara sa am fifa12 ruland @nu am jocuri de dimensiuni mari in tel…
  3) nu ziceam despre zvon, ci despre simple preferinte/asteptari…daca tot a dost postat un articol in legatura cu lansarea i5..
  ZVON, zvonuri, s.n. 1. Ştire, veste (care circulă din om în om); p. ext. informaţie neîntemeiată, care nu a fost verificată (şi uneori tendenţioasă). 2. Rumoare produsă de glasuri, de activitatea sau de mişcarea unei mulţimi; gălăgie. 3. Zgomot confuz, uşor, nedefinit din natură (produs de ape, frunze, vânt, păsări etc.); foşnet, murmur, zumzet. 4. Sunet depărtat produs de clopote sau de instrumente muzicale. [Var.: zvoánă s.f.] – Din sl. zvonŭ.

 • Valeriu

  @Domnul Avocat

  -Foarte tare gluma cu iZvon.ro :))

  -Citesc inevitabil comentariile tale de cca. 2 ani si trebuie sa recunosc ca in sfarsit ai reusit sa dai o gluma buna…

 • Sherman

  Nu cred ca mai pune nimeni botu’ la zvonuri!
  O sa-l vedem concret cand l-or produce.
  E clar ca fiecare doreste sa fie cat mai avansat, dar sa vedem.

 • Tigris Regalis

  @Sir Vladio: Sistemele de operare moderne, inclusiv cele de la Apple, funcționează după principiul “unused memory = wasted memory”, adică în partea de RAM care nu este utilizată pentru procesele curente este menținut un cache (dimensionat dinamic, în funcție de memoria liberă) cu aplicațiile și fișierele cele mai utilizate, pentru ca acestea să fie accesibile cât mai rapid atunci când este nevoie. Dacă vei avea mai mult RAM, chiar și 1 GB, cache-ul disponibil va fi mai mare, deci cantitatea de date preloaded va fi mai mare, iar aplicațiile amatoricești de genul aceleia menționate de tine la fel te vor îngrijora cu info despre cantitatea liberă de RAM!

  Trebuie să scapi de conceptele rămase de pe vremea MS-DOS, când OS-ul era single-tasking, single-user și cantitatea de RAM era atât de limitată, încât majoritatea aplicațiilor mari veneau cu soft gen DOS Extender pentru a putea rula, iar OS-ul avea datoria de a închide tot ce nu rula activ pentru a nu risca să se prăbușească datorită cerințelor unei aplicații mari, iar nu de puține ori trebuia făcut un “bare boot” de pe o dischetă preparată cu fișiere config.sys și autoexec.bat custom pentru ca apoi să poată rula aplicația mare.

  Acum, este memorie destulă și OS-ul încearcă să valorifice tot ce rămâne nefolosit, iar apps înapoiate nu înțeleg și se comportă ca pe MS-DOS, ar vrea să fie rapid eliberată cât mai multă memorie, ca și când ar vrea să facă loc pentru DOS Extender sau ar vrea să prevină un bare boot sau un crash pentru “insuficient memory”!

 • dezeu

  ce sa mai scoata la el frate ???? design schimbat + un display mai mare .. da la hardware nu prea vad dc ar umbla , pana si 3gs se misca fluent prin meniu cu aia 600mhz ai lui dar cu dual core de acuma …

 • foxilla

  iphone 5??? iar? păi…!