Aplicatia Vise iti spune ce semnificatie au visele tale

  Vise este o aplicatie disponibila in App Store de cateva luni de zile care promite sa ne explice semnificatia viselor. Aplicatia are o baza de date cu informatii despre semnificatiile viselor insa totul este organizat pe categorii de cuvinte astfel nu veti putea afla ce inseamna un vis prin descrierea sa ci trebuie sa cautati semnificatia viselor dupa anumite topicuri. Ideea aplicatiei este interesanta si pretul de 0.79€ probabil va convinge destul de multi curiosi sa o cumpere.

Această aplicație este un dicționar de vise în limba română ce oferă posibilitatea de căutare a simbolurilor interpretate. 
Aplicația mai oferă funcționalitatea de a adăuga visele recente într-o lista. 
Uneori visele pot constitui premoniții, pot simboliza aspecte din viața noastră sau pur si simplu pot fi indicii legate de anumite probleme ce ne framântă.

Caracteristici:
– interfață grafică ușor de utilizat
– definiții clare a viselor

Pretul initial:
Numele:
Vise

0.79

s





Developer: Cristian Ciorba
Categoria: Reference


Descriere: Aceast aplicaie este un dicionar de vise n limba romn ce ofer posibilitatea de cutare a simbolurilor interpretate.
Aplicaia mai ofer funcionalitatea de a aduga visele recente ntr-o lista.
Uneori visele p…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.9 Mb


10 COMENTARII

  1. De ce e analfabet?
    El a scris corect doar ca nu au aparut diacriticele (ș, ț, î,…), ce simplu e sa judecam oamenii… 🙁
    LE: cam tarziu am dat send 🙂

  2. si? doar nu este vina mea ca nu stie ca nu apar diacriticele, iar aici nu este appstore-ul vinovat ci ce cod a folosit developerul, misto sa iei niste date gasite pe tot netul, le pui intro baza, ceva cocoa la cap si hopa vrei 79 de centi… si mai sunt si aparatori ai fenomenului.

  3. Tocmai ma trezi si eu si visai ca lucram impreuna cu geohot la jailbrek pentru 5.1 , oare ce o insemna asta ? Ca nu mai apare ? :)))))

  4. A mai facut unu’ un app care îți da acces la NBC,CNN ,MTV etc si le-a pus pe toate împreuna si cere $9.99 sau ceva de genu când poți sa le iei separat si nu costa o centima.