Prima Pagina Cydia Un update pentru Zephyr urmeaza sa fie lansat in Cydia

Un update pentru Zephyr urmeaza sa fie lansat in Cydia

 Zephyr este un tweak extrem de interesant conceput de catre chpwn iar cu ajutorul sau putem elimina aproape complet necesitatea de a utiliza butonul Home pentru a inchide aplicatii sau pentru a trece de la o aplicatie la alta. Tweak-ul este disponibil in Cydia inca din luna decembrie insa acum chpwn lucreaza la un update pe care in curand ar trebui sa il avem cu totii disponibil pentru download. Imaginea de mai sus a fost publicata de catre Steve Throughton-Smith, unul dintre beta testerii update-ului, si observati ca vor exista unele modificari in ceea ce priveste functionalitatea tweak-ului insa deocamdata nimeni nu stie in ce vor consta ele.

  Zephyr este deocamdata disponibil pentru 2.99$ in Cydia in repo-ul BigBoss.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oZEypDIqekQ[/youtube]

 • Alin o

  Foarte tare tweakul..:) ar fi fost misto daca ar fi o cale sa ma trimita pe homescreen..:)

 • Tudor

  O sa fie. Ceva gen pinch poate.

 • Bebel

  Ceva gen pinch cu ajutorul caruia sa putem iesi din aplicatii ar fi minunat. Exista multigestures(inca nu l-am instalat), dar parca e cam incomod sa ”ciupesti” cu 4 degete ecranul.

 • iPro

  In varianta pt iPhone Poti sa-ti setezi actiuni cu pana la 3 degete. . Le setezi cum vrei tu. Il gasiti si la liber, daca va instalati si alte surse decat cele cu care vine cydia. Cautati pe Google, sunt destule.

 • @zaone fa un nou post ca a aparut update-ul si aduce posibilitatea de a inchide aplicatii facand un simplu slide din partea de jos a ecranului iar versiunea este 1.1-1

 • Bebel

  iPro, ce setezi cu pana la 3 degete? ”Multi gestures” exista in app dar nu merge pe IOS 5.0.1. iar in Cydia nu cred ca este ”multi gestures” (daca ma insel imi cer scuze).

 • Tuzgureanu

  @bebel – mie imi merge. Poti de ex. Sa faci slide intre aplicatii cu 3 degete. Cam incomod, totusi…

 • trust

  cand tragetzi cu degetu atunci cand suntetzi in aplicatzie vetzi vedea icoanele dock si daca asteptatzi o secunda in plus se vor ridica si ele si vetzi ajunge in multitasking