Video: Doxie Go – scannerul care sincronizeaza documente cu iDevice-ul tau

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bhRXFKQlN0k[/youtube]

   Zilele acestea are loc MacWorld 2012 in San Francisco si multi producatori de accesorii vin sa prezinte propriile produse care functioneaza impreuna cu Mac-uri sau iDevice-uri. Un astfel de produs este Doxie Go, un scanner ultraportabil capabil sa scaneze documente, sa le stocheze in memoria interna si sa le sincronizeze cu un Mac sau chiar un iDevice. Doxie Go este echipat cu tehnologia Eye Fi care permite sincronizarea prin Wi-Fi a documentelor cu un iDevice sau un Mac dar si incarcarea acestora pe diverse medii de stocare de tip cloud de unde documentele pot fi mai tarziu preluate.

Doxie Go + Wi-Fi is the tiny new wireless scanner that scans all your paper. Scan anywhere – no computer required – then sync wirelessly to Mac, PC, iPhone, iPad, or directly to the cloud. Doxie makes going paperless easy. Just charge it up and turn it on, anywhere – insert your paper, receipts, and photos to scan, archive, and share. Doxie sends your scans instantly via Wi-Fi to your computer, mobile device, or directly to Evernote, Flickr, or an FTP account. Get your paper where you want it. Doxie’s rechargeable battery keeps you scanning anywhere – no computer required. Scans are stored until you sync Doxie via USB or Wi-Fi.

  Doxie Go are o memorie interna capabila sa stocheze cateva sute de documente care pot fi extrem de usor transferate pe un iDevice/Mac insa pretul este pe masura. Doxie Go costa nu mai putin de 239$ si cred ca putini vor dori sa beneficieze de posibilitatea de a putea scana aproape orice oriunde si oricand.