iBooks are probleme de functionalitate dupa jailbreak cu Absinthe, redsn0w sau Corona

  Una dintre principalele probleme ale solutiilor de jailbreak lansate in ultima vreme o reprezinta aplicatia iBooks care din pacate nu functioneaza corect in urma unui jailbreak. Apple a implementat cateva modificari in aplicatie si cartile protejate cu drepturi de autor nu pot fi descarcate din App Store si vizualizate. Desi dupa lansarea Corona s-ar fi descoperit o rezolvare pentru aceasta problema iata ca ea inca exista si apare atunci cand incercati sa deschideti anumite carti care au continut protejat prin intermediul drepturilor de autor(DRM content).

  In momentul de fata unul dintre cei care a ajutat la dezvoltarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 5.0/5.0.1 investigheaza problema si este posibil ca in viitorul apropiat sa apara o rezolvare pentru ea deci daca o intampinati va trebui sa maia veti rabdare.

15 COMENTARII

  1. Da, mie pe ipod 4g ios 5.0.1 cand intru in ibooks imi spune ca “Configuration error there is a problem with the configuration of your ipod touch. Please restore with itunes or redownload ibooks” iar apoi da crash si iese.

  2. In fond ce iti trebuie ibooks. Daca nu ai jailbreak ibooks2 merge perfect. Poti folosi dropbox si goodreader sa citesti orice carte.

  3. Aaaa eu am avut versiunea dinaintea 2.0 adica versiunea 1.9.X (cred nu sunt sigur) si scria: ” Eroare de configuratie a survenit o eroare de configurare. Va rugam sa restaurati cu itunes ipod-ul touch dumneavoastra sau redescarcati iBook” si apoi crash si am si descarcat-o de 10 ori plus ca am vrut sa instalez H1Siri si mi s-a inchis asaca am facut restore+ restore from icloud backup si inca nu am toate aplicatiile eu am ipod Touch 3

  4. Jailbreak ul pe 4s este chiar Trist , nu merge 100 la 100 , se blocheaza si messu pe el ..
    Am resetat Telefonul de 4 ori , si i-am refacut Jailbreak….degeaba , tot asa de urat se misca ,
    Nu este Logic ca un Iphone 4s ..sa se blocheze …….Trist

  5. salut , ma scuzati ca postez aceasta probelema aici.
    am un ipad 2 si cand il pun la incarcat , mi se incarca doar 30 % mai mult numai vrea!
    va rog frumos sa ma ajutati!
    cu stima mihai

  6. Aplicatia Elefant Reader se bloca si inainte update si acum după ce am făcut update la cydia. Mă gândeam totuși ca se rezolva dar se pare ca nu!
    Ceva idei?
    Multumesc!