iPhone 4S si inutilitatea unui buton pentru dezactivarea conectivitatii 3G

  Daca aveti un terminal iPhone 4S atunci cu siguranta stiti ca nu puteti dezactiva conexiunea 3G a dispozitivului decat daca ii faceti jailbreak si instalati un tweak precum SBSettings. Dupa ce instalati un asemenea tweak aveti optiunea de a dezactiva conexiunea 3G insa din pacate acea optiune este inutila pentru noul terminal desi Apple a inclus-o chiar si in iOS 5.1. Intr-o saptamana de utilizare a iPhone 4S am ales sa inchid conexiunea 3G de cateva ori insa din pacate am constatat ca dispozitivul se reconecteaza automat la ea chiar daca eu il fortam sa ramana pe 3G.

  iPhone 4S a fost conceput sa functioneze pe retele 3G si chiar daca folositi un tweak precum SBSettings sau IntelliScreenX sa il comutati pe modul EDGE, dispozitivul va reveni in mod automat si aleatoriu la conexiunea 3G. De cateva ori am setat terminalul iPhone 4S pe conexiune EDGE numai pentru a il gasi cateva ore mai tarziu conectat la reteaua 3G desi nu am modificat absolut nimic prin setari si dispozitivul avea semnal puternic pe reteaua EDGE. Nu stiu cum a modificat Apple iOS-ul pentru iPhone 4S insa se pare ca dispozitivul tine neaparat sa functioneze doar pe retele 3G chiar daca noi nu dorim acest lucru.

  Nu stiu daca in iOS 5.1 lucrurile se vor desfasura la fel insa unii dintre cei care au instalat noua versiune a iOS spun ca dispozitivul nu prea tine minte cand are 3G-ul inchis.