Microsoft intentioneaza sa aduca jocuri Xbox Live pe iOS

  Anul trecut compania Microsoft a incasat miliarde de dolari de pe urma vanzarilor consolei XBOS 360 si a senzorului Kinect care impreuna cu jocurile XBOX Live au atras aproape 70 de milioane de utilizatori catre platforma companiei. Pentru ca acum tendinta este de a face trecerea de la console la terminale mobile, Microsoft a confirmat celor de la Forbes faptul ca in viitor unele titluri disponibile acum exclusiv in XBOX Live vor fi disponibile si pe cele mai populare platforme mobile ale momentului: iOS, Android si desigur Windows Phone.

While the Xbox Live experiences and games always work best on the Windows platform, we understand that some Xbox fans may be using other types of devices. To satisfy that need, we are working to extend a few of our Xbox experiences and titles to other platforms.

  Primul astfel de joc lansat de Microsoft pentru iOS a fost Kinectimals, in titlu conceput special pentru Kinect insa care poate fi utilizat si pe ecrane touchscreen. Alte titluri asemanatoare vor fi lansate in viitorul nu prea indepartat insa ramane de vazut daca vom avea jocuri cu adevarat interesante sau tot titluri asemanatoare Kinectimals.