iWipe Cache rezolva problema iconitelor albe dupa jailbreak cu Absinthe

  Dupa lansarea solutiei de jailbreak Absinthe a aparut o problema destul de iritanta cu iconitele aplicatiilor instalate in iDevice-urile noastre. Pentru multi utilizatori iconitele unor aplicatii din iOS deveneau albe dupa un jailbreak facut cu Absinthe insa doua rezolvari foarte simple au fost evidentiate in scurt timp de catre membrii Dev Team. Prima implica efectuarea unui respring a iDevice-ului dupa jailbreak iar cea de-a doua implica instalarea unei aplicatii din Cydia care ducea la un respring al terminalului iar iconitele aplicatiilor reveneau la forma initiala.

  Acum exista si o a treia rezolvare care implica instalarea unei aplicatii din Cydia care se numeste iWipe Cache si care a fost conceputa pentru a sterge cache-ul iconitelor din Springboard dupa implementarea unor teme cu Winterboard. Stergerea cache-ului se pare ca rezolva problema iconitelor albe, o problema care apare doar imediat dupa jailbreak si apoi dispare. Aplicatia este disponibila gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia deci o puteti instala si utiliza fara probleme.

Thanks to B.C.

13 COMENTARII

  1. am si eu un 3gs cu iOS 5.0.1 si dupa ce imi instalez sau dezinstalez niste app. din cydia sau din installous imi apar niste iconite albe,cum ar fi:ios diagnostics,configurare etc.gen chestiile ce miau aparut dupa ce miam pus ios 5.si nu am idee cum sa scap de ele.nu exista ceva aplicatie sa un tweak ca sa rezolv problema(dar tin sa mentionez ca dupa ce dau un respring iconitele dispar)?

  2. Exista si a 4-a solutie (mutarea aplicatiei cu icoana alba intr-un folder cu alte aplicatii ) dupa mutarea ei icoana va reapare aplicatia putand fi scoasa din folder .

  3. @Andrei
    Poti sa citesti articolul la care ai comentat! E posibil sa gasesti rezolvare la problema ta!
    @pynky, idem

    P.S. JESUS!!!

  4. A mers doar la prima instalare . Am si resoftat tel dar problema persista , e enervant sa tot dai respring de fie care data cand instalezi ceva