Prima Pagina Apple Un website din Taiwan a fost actionat in judecata pentru publicarea unei...

Un website din Taiwan a fost actionat in judecata pentru publicarea unei presupuse componente a iPad 3

  In ultima vreme Apple este din ce in ce mai paranoica in ceea ce priveste pastrarea secretelor industriale si un recent proces intentat unui website din Taiwan ne da de inteles ca in imaginea de mai sus avem ocomponenta a tabletei iPad 3. Partenerul companiei Apple care produce respectiva componenta a dat in judecata site-ul care a publicat imaginea de mai sus in luna iulie a anului trecut si totul cel mai probabil la cererea companiei Apple. Problema este ca acea componenta nu pare a releva informatii importante cu privire la viitoarea tableta, singura diferenta notabila constand in faptul ca portul USB pare a fi alb si nu negru.

  In trecut Apple a reusit sa convinga autoritatile din China sa actioneze in judecata cativa angajati ai unei fabrici din care au fost furate schite ale iPad 2, acei angajati fiind condamnati la pedepse cu inchisoarea. Ce se va intampla in cazul site-ului taiwanez este greu de spus insa Apple pare sa adopte o metoda nu prea prietenoasa cu site-urile care publica in exclusivitate componente ale noilor iDevice-uri aflate inca in curs de dezvoltare.

 • Adi

  Mai nou se da in judecata din orce .

 • KFF

  Partenerul Apple a dat in judecata , cititi cu toti ochii .

  Partenerul Apple nu vrea ca Apple sa renunte la contractul cu el , pentru faptul ca respectiva piesa a fost facuta publica . Probabil in contract Apple poate sa renunte daca se intampla o scurgere de genul asta spre presa .

 • Claudiu daniel

  Chinezii ar fi in stare sa ii execute intr o piata publica ca sa dea exemplu ca si in cazul drogurilor !

 • CalinC

  oare a cui o fi vina?…:))

 • Pingback: iPod Nano cu camera in proces de dezvoltare la Apple()