Orange Marea Britanie va sista comercializarea terminalului iPhone 3GS

19

  iPhone 3GS este disponibil pe piata pentru al treilea an consecutiv si multa lume s-a mirat de decizia celor de la Apple. iPhone 3GS a fost lansat de catre Apple acum 2 ani si jumatate, este un dispozitiv destul de limitat din punct de vedere hardware insa Apple considera ca el inca poate atrage destui clienti. Pana acum dispozitivul pare sa fi generat interes in SUA insa in Marea Britanie Orange pare hotarata sa renunte la comercializarea sa. Din luna martie terminalul va fi scos din vanzare fiind marcat deja ca EOL – end of life(la sfarsit de viata) si in magazinele operatorului va fi indisponibil pentru achizitie.

On rather similar note, the Apple iPhone 3GS is also listed in the end-of-life table, though targeted for March. Orange U.K. currently offers the iPhone 3GS, the iPhone 4 as well as the iPhone 4S. Whether Orange U.K. is making room for the iPhone 5 (whenever it will land) or just killing a product which no longer sells is anyone’s guess. Still, if you want to grab the iPhone 3GS (8GB black) you should do so by March.

  In Romania iPhone 3GS este nu mai este disponibil in oferta Orange de cateva luni bune si avand in vedere decizia celor din Marea Britanie se pare ca terminalul nu va mai fi comercializat la operatorul european. Mi se pare normala atitudinea avand in vedere ca iPhone 3GS nu se descurca chiar atat de grozav cu iOS 5, are hardware vechi si probabil lumea nu doreste sa il mai cumpere chiar daca pretul de achizitie este destul de mic.