Orange Marea Britanie va sista comercializarea terminalului iPhone 3GS

  iPhone 3GS este disponibil pe piata pentru al treilea an consecutiv si multa lume s-a mirat de decizia celor de la Apple. iPhone 3GS a fost lansat de catre Apple acum 2 ani si jumatate, este un dispozitiv destul de limitat din punct de vedere hardware insa Apple considera ca el inca poate atrage destui clienti. Pana acum dispozitivul pare sa fi generat interes in SUA insa in Marea Britanie Orange pare hotarata sa renunte la comercializarea sa. Din luna martie terminalul va fi scos din vanzare fiind marcat deja ca EOL – end of life(la sfarsit de viata) si in magazinele operatorului va fi indisponibil pentru achizitie.

On rather similar note, the Apple iPhone 3GS is also listed in the end-of-life table, though targeted for March. Orange U.K. currently offers the iPhone 3GS, the iPhone 4 as well as the iPhone 4S. Whether Orange U.K. is making room for the iPhone 5 (whenever it will land) or just killing a product which no longer sells is anyone’s guess. Still, if you want to grab the iPhone 3GS (8GB black) you should do so by March.

  In Romania iPhone 3GS este nu mai este disponibil in oferta Orange de cateva luni bune si avand in vedere decizia celor din Marea Britanie se pare ca terminalul nu va mai fi comercializat la operatorul european. Mi se pare normala atitudinea avand in vedere ca iPhone 3GS nu se descurca chiar atat de grozav cu iOS 5, are hardware vechi si probabil lumea nu doreste sa il mai cumpere chiar daca pretul de achizitie este destul de mic.

19 COMENTARII

  1. @zaone, chiar merge impecabil iOS5 pe 3GS, am iOS5 de cand a fost lansat JB pt 3GS si merge perfect, daca ai tu alte argumente contra le poti expune aici fara sa fi ironic.

  2. Oakyz ce inseamna la tine ca merge perfect?Mai ai si spre exemplu vreun iphone 4 sau 4s si merge ca astea?Ia deschide 3g,yahoo messenger si un joc in backgroud,se mai misca?

  3. Eu am facut un clip video cu diferentele dintre 4S si 3GS, mergea groaznic fara jailbreak. Vreau sa vad unul de la tine in care merge impecabil. Al meu il gasesti in review-ul pentru 4S.

  4. Ok, vreau sa vad ca va merge perfect cu jailbreak. Deschideti mai multe aplicatii in background, faceti putina navigare, vreau sa vad. Pentru ca fara o dovada vorbiti aici si altii iau de bune informatiile. Daca nu as fi avut unul acasa as fi crezut dar cand am unul si vad cum merge…

  5. bai fratilor eu acum scriu de pe un 3gs ios 5.0.1 jb sn0wbreeze, am nevoie de unlock, si nu inteleg de unde atata perfectiune..doar pentru ca se misca decent nu poate fi numit flawless..da-i 30 aplicatii in dinti nici macar pornite doar instalate sa vad si eu perfectiunea atunci..e o decizie normala ca 3gs sa fie scos de pe piata..

  6. conteaza si ce instalezi din cydia ( cate tweek-uri bagi ) . cu 5 programe deschise : mess , safari , music , fruit ninja si street fighter 4 se misca perfect .

  7. de acord cu zaone.
    eu iphone 4, sotia 3gs. ambele cu jb la 5.0.1 in acelasi timp. diferenta uriasa. navigatie, deschhis aplicatii chiar si la unlock.
    nu ma refer ca e de aruncat acuma ca merge putin mai greu. e tot un telefon frumos si mie unu chiar imi place designul lui. doar ca este diferenta intre el si celelalte generatii.

  8. daca te mai intereseaza iti fac eu un video cum se misca 3gs cu ios 5 jailbrake , si sincer mie mi se misca maai bine fara jailbrake , fara jailbrake tinea si bateria mai mult

  9. Confirm ca 3gs cu ios 5.0.1 mergea groaznic , in reluare si f. Lent . Am revenit la 4.1 si parca zburda . Are deci un hardware care nu poate face fata usor la cerintele 5.0.1 , asta este realitatea… Insa se misca super in 4.1 .