Video: Inginerii angajati recent la Apple lucreaza la produse false pana castiga increderea companiei

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jmUhZ6wt3Oo[/youtube]

  Cand Steve Jobs a salvat Apple din pragul falimentului a instituit o politica de securitate extrem de stricta si care din anumite privinte pare putin paranoica. Aseara in cadrul unui interviu cu autorul cartii Inside Apple: How America’s Most Admired and Secretive Company Really Works un participant la discutii a dezvaluit ca un prieten de-al sau a fost angajat inginer la Apple si a lucrat cateva luni bune la un produs fals care nu a fost lansat. Apple a facut totul in ideea de a testa inginerul pentru a vedea daca merita increderea necesara pentru a participa la dezvoltarea proiectelor cu adevarat importante pentru companie si se pare ca el nu a fost singurul.

A friend of mine who’s a senior engineer at Apple, he works on — or did work on — fake products I’m sure for the first part of his career, and interviewed for 9 months. It’s intense.

  Ceea ce face Apple este ciudat insa poate necesar avand in vedere ca toata lumea este interesata de informatii confidentiale in legatura cu produsele in curs de dezvoltare la Apple. Intr-o alta ordine de idei, acelasi angajat sustine ca Tim Cook are carisma necesara pentru a ocupa cea mai mare functie in statul american, cea de presedinte insa pana una alta este CEO-ul Apple.