Wi-Fi Connect MF60 – HotSpot-ul ideal pentru posesorul de iDevice-uri

  Cei mai multi dintre noi am devenit dependenti de tehnologie iar atunci cand calatorim vrem sa fim mereu conectati la internet. In ajutorul celor care nu au o optiune de internet cu mult trafic inclus vine Cosmote care propune Connect MF60, un modem foarte interesant cu ajutorul caruia veti putea beneficia din plin de un abonament de internet pentru laptop cu viteza de pana la 21.6 Mbps. Modemul vine echipat cu o baterie de 1500 mAh capabila sa functioneze pana la 4 ore in cazul unei utilizari intense, insa partea cea mai interesanta este ca prin intermediul sau puteti face un Wi-Fi HotSpot la care puteti conecta orice dispozitiv echipat cu un chip Wi-Fi. Connect MF60 este compatibil cu standardele de securitate WEP/WPA/WPA2/WAPI si permite conectarea prin Wi-Fi 802.11 b/g, iar vitezele pe care le puteti atinge sunt de 21.6 Mbps pentru download si 5.76 Mbps pentru upload.

  Partea cea mai buna a acestui modem sta in faptul ca imperechindu-l cu un abonament Connect XL de la Cosmote, beneficiati de 50 de GB de trafic oriunde si oricand pentru doar 25€ lunar (oferta disponibila pana pe 29 februarie). Connect MF60 iti usureaza procesul de conectare la internet in orice conditii deoarece iti permite sa faci Wi-Fi HotSpot si sa conectezi la el pana la 5 terminale mobile sau calculatoare deci poti accesa internetul de pe un iPhone, o tableta iPad si un laptop simultan, totul pentru doar 25€ pe luna. Folosind un asemenea modem nu veti mai fi nevoiti sa cautati Wi-Fi HotSpot-uri gratuite prin oras si veti putea oferi internet oricui fara cel mai mic efort, dar, mai mult decat atat, veti putea inlocui un abonament de internet fix cu cel oferit de Cosmote care va ofera traficul ideal pentru navigare medie pe internet. Cand iDevice-urile  (iPad, iPhone) folosesc modemul 3G incorportat sunt capabile sa atinga viteze de pana la 7.2 Mbps(iPad 2 3G) si 14.4 Mbps(iPhone 4S) deci fara un modem Connect MF60 nu ati putea beneficia pe deplin de viteza de navigare/download oferita de operatorul de telefonie mobila Cosmote.

  Wi-Fi Connect MF60 este disponibil pentru 29 de RON in magazinele Cosmote/Germanos in cazul achizitionarii impreuna cu abonamentul Cosmote XL care ofera cel mai bun pret per GB din Romania pentru o conexiune de internet mobil. Daca sunteti interesati puteti testa Connect MF60 la una dintre cele peste 40 de locatii Cosmote/Germanos din tara.