Prima Pagina aplicatii Rage lansat in Mac App Store

Rage lansat in Mac App Store

  In aceasta seara compania id Software a lansat in Mac App Store-ul jocul RAGE care este disponibil pentru platforma Windows inca din luna octombrie a anului trecut. In RAGE aveti controlul asupra unui soldat care traieste intr-o lume post apocaliptica in care hotii, rebelii si guvernul SUA detin controlul pe continentul american. In joc veti avea la dispozitie o serie intreaga de arme si masini iar monstri exista din abundenta deci nu va veti plictisi absolut deloc. Am jucat versiunea pentru Windows a jocului RAGE si l-am terminat iar eu vi-l recomand cu mare mare caldurai daca sunteti un fan al FPS-urilor.

  RAGE poate fi cumparat din Mac App Store SUA pentru 39.99$ insa in Romania nu il gasiti deocamdata. Chiar si asa, daca sunteti interesati de eil il puteti achizitiona de aici la acelasi pret.

 • Andrei Rotaru

  Zaone ai cumparat versiunea de windows cand l-ai jucat?

 • Doc

  Asta da joc pentru Mac 😉

 • Andrey

  Stiu ca probail sunt pe langa subiect, dar imi poate spune cineva cum imi pot face card pentru app store, la ce banca sau nu stiu ceva de genu’, pentru a cumpara din app store?. Aplicatii pt ipad 2 ma intereseaza. Ms

 • Doc

  Xsss, banuiesc ca ai cumparat jocul original, altfel nu-mi explic de ce nu te-a ajutat Carmak 😉 Ca o nota de subsol, pe Xbox merge “teava”!

 • @Andrey: Iti trebuie un card cu care poti face plati online.

 • xsss

  @zaone bravo ca mi-ai sters comentariul. Era un comentariu pertinent.. Deja te-ai umflat in pene ca blog-ul tau a devenit popular. Stai linistit ca in ritmul asta..

  L.E. : imi expuneam parerea despre acest minunat joc plin de bug-uri si texturile amestecate si lipsa. De ce ai vrut tu sa ascunzi asta nu stiu, in fine.

 • Mishu

  Cumparat! Merge la fel de bine ca pe pc! Nu stiu cum e pe pc la aia ce sufera de minitehnicus nonsenso si cate suite de drivere video sunt necesare, insa pe Mac e uns!