Video: Vokul – o noua tentativa de a aduce Siri in App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4XFpOusyq3g[/youtube]

   Vokul este o noua aplicatie disponibila in App Store care incearca sa aduca un Siri ieftin pentru toti posesorii de iDevice-uri. Vokul permite utilizatorilor sa rosteasca anumite comenzi vocale pentru a asculta muzica, a asculta un post radio, a trimite mesaje sau pentru a dicta text insa interactiunea cu aplicatiile din iOS este extrem de limitata. Ca si Siri, Vokul foloseste sistemul de recunoastere dupa dictare din Nuance deci teoretic ar trebui sa avem parte de o functionalitate asemanatoare cu cea din Siri din acest punct de vedere.

Get vokul – a powerful new voice control app and Siri alternative for your iOS device! vokul is the first 100% handsfree app for your iPhone, iPod touch, and iPad that allows you to DJ music and podcasts, dictate text messages, and call contacts in your address book, without pressing any buttons! vokul is fast, accurate, and tuned for noisy environments, like your car! Use vokul’s simple voice commands to control your device’s media player, even while audio is playing. You can skip backward and forward within a track, navigate between tracks, pause/resume playback, and speed up or slow down podcasts! Launch vokul and connect your device to your vehicle or home stereo system for the ultimate handsfree audio experience!

   Desi in clipul video de mai sus Vokul pare sa functioneze fara probleme, va readuc in atentie aplicatia Evi care se anunta a fi un inlocuitor pentru Siri insa s-a dovedit a fi o mare mare dezamagire. Spre deosebire de Evi, Vokul costa 2.39€ si nu stiu daca pretul acesta merita investit intr-o aplicatie acre v-ar putea dezamagi extrem de usor avand in vedere ca este departe de a oferi aceeasi functionalitate precum Siri. Vokul a fost dezvoltat de un barbat si sotia sa iar saptamana viitoare urmeaza sa fie actualizat din nou, update-ul aducand posibilitatea de a aduce suport pentru Bluetooth, pentru scrierea email-urilor, pentru scrierea de update-uri pe Twitter sau Facebook plus suport pentru alte cateva accente.

Pretul initial:
Numele:
vokul

2.39

s





Developer: KulTek, LLC
Categoria: Music


Descriere: Get vokul – a powerful new voice control app and Siri alternative for your iOS device!

vokul is the first 100% handsfree app for your iPhone, iPod touch, and iPad that allows you to DJ music and podcasts,…


Dimensiunea aplicatiei este: 78.9 Mb