Prima Pagina Uncategorized Video: Vokul – o noua tentativa de a aduce Siri in App...

Video: Vokul – o noua tentativa de a aduce Siri in App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4XFpOusyq3g[/youtube]

   Vokul este o noua aplicatie disponibila in App Store care incearca sa aduca un Siri ieftin pentru toti posesorii de iDevice-uri. Vokul permite utilizatorilor sa rosteasca anumite comenzi vocale pentru a asculta muzica, a asculta un post radio, a trimite mesaje sau pentru a dicta text insa interactiunea cu aplicatiile din iOS este extrem de limitata. Ca si Siri, Vokul foloseste sistemul de recunoastere dupa dictare din Nuance deci teoretic ar trebui sa avem parte de o functionalitate asemanatoare cu cea din Siri din acest punct de vedere.

Get vokul – a powerful new voice control app and Siri alternative for your iOS device! vokul is the first 100% handsfree app for your iPhone, iPod touch, and iPad that allows you to DJ music and podcasts, dictate text messages, and call contacts in your address book, without pressing any buttons! vokul is fast, accurate, and tuned for noisy environments, like your car! Use vokul’s simple voice commands to control your device’s media player, even while audio is playing. You can skip backward and forward within a track, navigate between tracks, pause/resume playback, and speed up or slow down podcasts! Launch vokul and connect your device to your vehicle or home stereo system for the ultimate handsfree audio experience!

   Desi in clipul video de mai sus Vokul pare sa functioneze fara probleme, va readuc in atentie aplicatia Evi care se anunta a fi un inlocuitor pentru Siri insa s-a dovedit a fi o mare mare dezamagire. Spre deosebire de Evi, Vokul costa 2.39€ si nu stiu daca pretul acesta merita investit intr-o aplicatie acre v-ar putea dezamagi extrem de usor avand in vedere ca este departe de a oferi aceeasi functionalitate precum Siri. Vokul a fost dezvoltat de un barbat si sotia sa iar saptamana viitoare urmeaza sa fie actualizat din nou, update-ul aducand posibilitatea de a aduce suport pentru Bluetooth, pentru scrierea email-urilor, pentru scrierea de update-uri pe Twitter sau Facebook plus suport pentru alte cateva accente.

Pretul initial:
Numele:
vokul

2.39

s

Developer: KulTek, LLC
Categoria: Music


Descriere: Get vokul – a powerful new voice control app and Siri alternative for your iOS device!

vokul is the first 100% handsfree app for your iPhone, iPod touch, and iPad that allows you to DJ music and podcasts,…


Dimensiunea aplicatiei este: 78.9 Mb


 • Am bagat-o in wish list la AppShopper. A fost gratis pana pe 15 dec, poate va mai fi inca o data.
  Zaone, cred ca ar trebui sa faci un articol despre AppShopper. Pe mine m-a ajutat sa salvez zeci de euro si, nu stiu cate aplicatii pe care le vroiam le-am luat gratis asa sau la 0.79.

 • Ciprian D.

  Zaone sa sti ca evi functioneaza ff bine acum … deci au rezolvat prob cu srv-ul, inconvenientul este ca nu aduce functii complexe…adica iti raspunde la o intrebare si atat – adica vrei sa sti un cuvant sau o informatie ii spui si Evi iti spune despre ea, insa nu poate urmari o conversatie si nici deschide aplicati din iP – sa-ti creeze memento-uri etc

  Ps ar fi fain daca vokul ar face treaba asta:)

 • ionut

  Evi merge fara probleme. Si-au marit capacitatea serverelor si inca continua in acest sens, puteti urmarii blogul celor de la True Knowledge pentru mai multe informatii.

 • cristi

  am descarcat si evi si vokul acum o ora si merg amandoua foarte bine. pe vokul nu il folosesc in masina, l-am instalat pe ipad si pe ipod touch 4 gen.
  ambele aplicatii merg un pic mai bine pe ipad pentru ca are microfonul mai la vedere.
  mi-au recunoscut vocea destul de bine si sunt oarecum multumit. spun oarecum pentru ca nu am mai folosit niciodata programe de recunoastere vocala in afara de vocal recognition de la microsoft pt. word.
  la vokul e interesant “Fitness mode” unde recunoaste comenzile fara sa mai pronunti “Vokul” inainte.
  uitati-va pe youtube, sunt cateva recenzii interesante la ambele aplicatii.