Prima Pagina Apple Video: Evi – un Siri pentru iDevice-ul tau

Video: Evi – un Siri pentru iDevice-ul tau

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TrCK0ya097Q[/youtube]

  In iPhone 4S Apple a implementat asistentul personal Siri pe care orice posesor de iDevice doreste sa il instaleze pe propriul terminal. Din pacate deocamdata nu exista o metoda care sa ne permita sa instalam un Siri complet functional pe orice alt iDevice in afara de iPhone 4S insa aici intervine Evi. Evi este o aplicatie pentru Android si iOS care incorporeaza aproape tot ceea ce are Siri insa vine si cu unele lucruri in plus. Desi Evi nu poate deschide aplicatii si nu poate rula diverse comenzi prin aplicatii ale iOS, aplicatia poate totusi oferi rezultate mult mai bune decat Siri deoarece foloseste alte site-uri web pentru a cauta informatiile pentru utilizatori.

Ask “Who was President when Queen Elizabeth II was born”. Siri is unable to provide an answer and suggests performing a web search. Evi determines who Queen Elizabeth II is, when she was born, the dates when she will have been a teenager and then compares this against which US presidents were in office over that time, delivering the results of both serving US presidents during those years. Not bad huh.

  Mai mult decat atat, Evi este capabil sa ofere informatii despre locatii chiar si in Marea Britanie si partea cea mai buna este ca pentru recunoasterea comenzilor este folosit sistemul celor de la Nuance care este disponibil si in Siri. Evi este disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS insa aplicatia pentru iOS costa 0.79€ deoarece dezvoltatorii ei trebuie sa acopere licenta de utiliare a sistemului de recunoastere a comenzilor vocale conceput de Nuance si indisponibil in versiunea pentru Android. Evi nu foloseste sistemul conceput de Apple pentru Siri care stie sa urmareasca o conversatie insa ea vine cu The True Knowledge Answer Engine care in mare ar trebui sa faca acelasi lucru.

  Evi nu este Siri insa este o aplicatie care imita destul de bine asistentul din iOS 5 si in unele privinte chiar il intrece.

Pretul initial:
Numele:
Evi

0.79

s

Developer: True Knowledge
Categoria: Lifestyle


Descriere: Say hello to Evi.

Evi is the revolutionary artificial intelligence here to help with all of your everyday information needs.

Unlike a search engine, which simply looks for matching words and shows you a …


Dimensiunea aplicatiei este: 5.3 Mb


 • Andrei

  O sa cumpar aplicatia. Pare interesanta.

 • Ciprian D.

  Oare o merita banii astia?! cred ca o cumpar:)

 • Alin o

  Deci eu am cumparat o aplicatie mai de mylt creZand ca mai am bani pe card dar nu mai aveam, acum am incercat sa mi bag contul bancar si nu mai lasa:(, imi zice ca, cardul a foat refuzat:| si nu pot sa cumpar aceasta aplicatie..:( oare o sa apara pe jailbreak?

 • SunSetRo

  sa ne tine-ti si pe noi la curent cum este 🙂 sunt curios daca si “vorbeste” sau doar arata scrisu.

 • Alexz

  @Zaone, tu ai incercat aplicatia?

 • Alin o

  Vorbeste.. Se aude in video:)

 • Ciprian D

  Am revenit cu impresi. In primul rand la mine cam are probleme cu server-ul imi tot zice sa incerc mai tarziu. 2 interfata este faina si no vocea este aaemanatoare cu a lui siri altceva ca se va mai spun… Cand o sa funct cum trebuie ca sa vad ce stie mai revin. A inca o chestie nu prea vb tot timpul – ma ref cand iti raspunde la intrebari iti apare doar scrisul.

 • Vali

  L-am luat si eu si, dupa cum spune si Ciprian, da rateuri pe partea de server,

  In rest, baza de date exista deja si impreuna cu interfata Evi o sa se descurce de minune.

  Intrati pe http://www.trueknowledge.com si puneti intrebari in pagina lor.

  Exemple:

  What to do in Bucharest
  Is it night in Paris

  Si cel mai tare raspuns a fost la:
  What is an iPhone?

 • Fixer

  Nu e bun. Orice ii spui iti scrie ” I’m having trouble getting a response from my servers. You might want to try again in a minute”. Si nici nu vorbeste, doar scrie, cel putin la mine. Bani aruncati degeaba

 • rares74

  Pe Android de ce este gratuita si aici nu?

 • @rares74: Nu ai citit articolul, asa-i?

 • John

  Am cumparat si eu Evi si tot ce va pot spune este ca are o interfata frumoasa. In rest de fiecare data imi da acelasi mesaj ca nu se poate conecta la server.

 • Edz

  Hahaha :))

  YOUR ANSWER…
  You asked: What is an iphone?
  the iphone
  the iphone (the best mobile device ever created)

 • Claudiu

  Astept pareri de la cei care au cumparat-o deja,mai ales in privinta functionarii serverului.multumesc

 • Ciprian D.

  ALTA IMPRESIE: Va pot spune ca este util si destept …asta atunci cand se conecteza la server daca il pui sa iti spuna bancuri, o face si chiar este amunzant…insa speram ca se va rezolva problema cu server-ul. daca te grabesti si vrei sa afli o informatie rapid ..EVI este buna pt asta, Cred ca isi merita bani – binenteles dupa ce serverul va fi capabil sa suporte mai multe conexiunii la el. Practic cred ca asta este problema pt ca aseara era in top dupa what’s app messenger

 • tibosu

  scuze de offtopic: aveti idee de ce nu mai merge sursa http://www.sinfuliphonerepo.com?
  sper ca nu are probleme numai la mine 🙂

 • B06DAN

  Am luat versiunea cracked si nu merge

 • macelaru73

  L-am luat si eu acum, nu este mare branza, poate mai lucreaza la el. Nu stie sa sune din agenda sau sa puna ipodul sa cante……

 • John

  Se pare ca in dimineata asta merge si merge chiar bine.

 • Vali

  Da, si-a revenit nu am mai primit decat o data eroarea cu server-ul.

  In schimb am descoperit ca-i trebuie lecitina 🙂

  http://imageshack.us/photo/my-images/401/photozk.png/

 • Marian

  Se pare ca astazi functioneaza mai bine, insa tot mai au de lucrat la partea de server. Aplicatia este interesanta si cred ca in viitor vom vedea variante mai complexe, probabil o sa apara si prin Cydia versiuni care vor putea face diverse operatii prin iOS

 • Pingback: Video: Vokul – o noua tentativa de a aduce Siri in App Store()