Video: Evi – un Siri pentru iDevice-ul tau

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TrCK0ya097Q[/youtube]

  In iPhone 4S Apple a implementat asistentul personal Siri pe care orice posesor de iDevice doreste sa il instaleze pe propriul terminal. Din pacate deocamdata nu exista o metoda care sa ne permita sa instalam un Siri complet functional pe orice alt iDevice in afara de iPhone 4S insa aici intervine Evi. Evi este o aplicatie pentru Android si iOS care incorporeaza aproape tot ceea ce are Siri insa vine si cu unele lucruri in plus. Desi Evi nu poate deschide aplicatii si nu poate rula diverse comenzi prin aplicatii ale iOS, aplicatia poate totusi oferi rezultate mult mai bune decat Siri deoarece foloseste alte site-uri web pentru a cauta informatiile pentru utilizatori.

Ask “Who was President when Queen Elizabeth II was born”. Siri is unable to provide an answer and suggests performing a web search. Evi determines who Queen Elizabeth II is, when she was born, the dates when she will have been a teenager and then compares this against which US presidents were in office over that time, delivering the results of both serving US presidents during those years. Not bad huh.

  Mai mult decat atat, Evi este capabil sa ofere informatii despre locatii chiar si in Marea Britanie si partea cea mai buna este ca pentru recunoasterea comenzilor este folosit sistemul celor de la Nuance care este disponibil si in Siri. Evi este disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS insa aplicatia pentru iOS costa 0.79€ deoarece dezvoltatorii ei trebuie sa acopere licenta de utiliare a sistemului de recunoastere a comenzilor vocale conceput de Nuance si indisponibil in versiunea pentru Android. Evi nu foloseste sistemul conceput de Apple pentru Siri care stie sa urmareasca o conversatie insa ea vine cu The True Knowledge Answer Engine care in mare ar trebui sa faca acelasi lucru.

  Evi nu este Siri insa este o aplicatie care imita destul de bine asistentul din iOS 5 si in unele privinte chiar il intrece.

Pretul initial:
Numele:
Evi

0.79

s





Developer: True Knowledge
Categoria: Lifestyle


Descriere: Say hello to Evi.

Evi is the revolutionary artificial intelligence here to help with all of your everyday information needs.

Unlike a search engine, which simply looks for matching words and shows you a …


Dimensiunea aplicatiei este: 5.3 Mb