Dropbox \”ataca\” Photostream cu o functie de upload automat a pozelor

  Impreuna cu noul iCloud Apple a implementat o functie numita PhotoStream care permite posesorilor de iDevice-uri sa incarce toate pozele din terminale pe serverele Apple si sa le vizioneze pe orice alt iDevice sau Mac care este conectat la iCloud cu acelasi Apple ID. Functia a fost extrem de populara deoarece acum oricine isi poate transfera toate pozele din Camera Roll pe serverele Apple si le poate accesa in orice moment. Profitand de popularitatea unei asemenea functii, Dropbox lucreaza la ceva similar care permite utilizatorilor sa incarce automat in contul Dropbox toate pozele unei camere digitale sau telefon mobil conectate la un calculator.

Another day another build. We’re trying to snipe all the most common bugs. Keep plugging in those cameras! During this beta period, we are also offering additional free space to test automatic uploading of photos and videos. For every 500MB of photos and videos automatically uploaded, you’ll receive another 500MB space bonus, up to 4.5GB total. [Update: To clarify, you can get up to 5GB of free space with this feature, if you count the initial 500MB space for the first photo import].

  Folosind o noua versiune a programului Dropbox pentru PC aveti posibilitatea de a incarca pozele automat in contul vostru si pentru fiecare 500 de MB de poze incarcati primit inca 500 de MB gratuit de la Dropbox. Compania testeaza acum intregul sistem si de indata ce instalati noua versiune a Dropbox pe calculatorul vostru veti vedea mesajul de mai sus atunci cand conectati un iDevice, smartphone, tableta sau camera digitala la calculator. Selectand start import veti incarca automat toate pozele voastre in contul Dropbox si le veti putea accesa de pe iDevice cu aplicatia Dropbox din App Store.

  • 500MB of free space on first photo import
  • Cleanup UI in Windows non admin installation.
  • Fix infinite restart of Dropbox when database was corrupted.
  • Fix import error on iPhone with lots and lots of photos.
  • Better Handling of out of quota issues on first photo import.
  • Other small fixes

  Spre deosebire de Photostream care preia pozele automat din iDevice-uri, Dropbox preia automat pozele doar de pe calculatoare, cele din iDevice-uri trebuind sincronizate cu aplicatia Dropbox. Ideea celor de la Dropbox este extrem de interesanta si o puteti incerca descarcand versiunea pentru Mac sau PC a Dropbox 1.3.12 de aici.