iTunes Match inlocuieste automat melodiile care contin injuraturi spre nemultumirea utilizatorilor

  iTunes Match este primul serviciu al companiei Apple care permite utilizatorilor sa asculte melodiile favorite oriunde si oricand folosind sistemul iCloud si o conexiune de internet. Apple are deja inregistrate la serviciu sau cateva sute de mii sau poate chiar milioane de persoane insa nu toti utilizatorii sunt multumiti de modul in care functioneaza iTunes Match. Se pare ca pentru unii utilizatori melodiile care contineau injuraturi au fost inlocuite de versiunile pentru radio care nu contin cuvinte obscene si cei care au descoperit schimbarea nu au fost chiar atat de multumiti.

Nothing helps me turn my swag on more than when I’m listening to rap music during my morning jogs. Swimming in a tidal wave of beats fused with magically crass lyrics, I get this uncontrollable tick that slowly mutates into spasms of weird arm movements as I trot along. I think it’s called “crunking”, but I’m not sure. All I know is I need my terribly cheesy rap music to survive my jogs, but today I loaded up songs on my iPhone using iTunes Match and there was a subtle but devastating difference in the tracks I listened to: all the curse words were gone!

  Din pacate problema nu este noua, ea a fost intalnita de multi utilizatori inca de acum cateva saptamani de zile si se pare ca inginerii companiei Apple lucreaza deja la o metoda prin care ea poate fi rezolvata. SVP-ul diviziei de internet, Eddy Cue, a pus unul dintre inginerii care lucreaza la iTunes sa raspunda email-ului primit de la un utilizator si a confirmat ca problema va fi rezolvata in curand. Apple se lauda cu standarde foarte inalte in ceea ce priveste blocarea continutului pornografic din App Store insa se pare ca nici pe partea de muzica lucrurile nu stau diferit desi nu toti sunt de acord cu aceasta politica.