Prima Pagina Apple Apple cenzureaza revistele publicate prin Newsstand

Apple cenzureaza revistele publicate prin Newsstand

  Dimineata v-am spus ca Apple a cenzurat melodiile hip-hop ale unor utilizatori din cauza continutului vulgar prezentat in ele insa se pare ca Apple merge mai departe si cenzureaza chiar si revistele. O revista numita Muy Interesante a fost obligata de catre Apple sa isi schimbe coperta si titlul uneieditii deoarece acesta a fost considerat ofensator de catre Apple. Titlul revistei era Myths and Truths About the Penis – Mituri si adevaruri despre penis insa vorbim despre o revista stiintifica in care se gaseau informatii destul de utile pentru multi barbati. Cei de la Apple au considerat ca titlul si imaginea sunt mult prea vulgare asa ca acea coperta din stanga s-a transformat in coperta din dreapta pentru a fi vanduta prin magazinul de reviste a celor de la Apple iar email-ul de mai jos a fost trimis celor care scriu revista.

We have completed the revision of your attachments but we can’t publish them in the App Store because its category [“12 years old or up”] doesn’t correspond with its content. It doesn’t comply with the App Store’s guidelines:

3.8. Developers are responsible to assign a category for their apps. Apple can change inappropriate categories.

Since your application contains suggestive adult themes, this should be reflected in your category.

  Problema este ca Apple accepta in magazinul sau reviste precum Cosmopolitan care scriu despre sex iar o revista stiintifica este interzisa. Eu unul cred ca imaginea respectiva este mult prea sugestiva insa daca ar fi fost vorba despre o femeie nu s-ar fi facut atat tam tam. Apple isi rezerva dreptul de a nu publica orice considera vulgari si ofensator pentru publicul sau iar revista Muy Interesante se adreseaza celor cu varse de minim 12 ani sau mai mult deci decizia este, dupa mine, corecta. Titlul in sine este mult prea explicit si asociat cu imaginea respectiva nu ar fi adus prea multa cinste celor din Cupertino dar revin si spun ca daca ar fi fost vorba despre o femeie si un titlu asociat ei totul ar fi fost mult mai usor de digerat.

 • NerviiMei

  Ce era cenzura comunista, da ce e cenzura apple

 • Adi Cozi

  Apple se vrea o firma morala, etica, anti-avort, daca va mai amintiti episodul cu siri! Cel putin asta isi propune ca imagine.
  Avand in vedere cati copii au iphone/ipod touch, ipad … nu stiu ce sa zic

 • Claudiu daniel

  Nerviitai se pare ca nu ai prins acele vremuri cu buletin in mana !!! Mai vb cu babacii tai . E incomparabil …doar putin .. ca idee. Era ceva care doar parinti nostri stiu prea bine de pe pielea lor. Zaone are dreptate cand afirma ca daca era o femeie nu era asa o problema….si daca pun un barbat redactorii sunt gay ….

 • jder

  imi pare rau dar ai folosit unul sau mai multe cuvinte interzise pe acest site, te rog reformuleaza-ti comentariul.

  ZaOne, e chiar asa obscen sa scrii P E N I S in comentarii ? si mai criticam Apple…

 • @jder: Poate nu ar fi obscen dar am niste boti de spam care il scriu in mod constant si doar asa ii pot bloca, sorry.

 • idroid

  dupa ce ca ma costa un album de pe itunes 9.99eur mai si mi-l cenzureaza akm si revistele mi le cenzureaza ….ceausescu nu a murit , l-au angajat astia de la apple

 • williamxd

  6 comenturi si vad doar 3. iar ultimul cred ca pe jumatate