Un operator de telefonie mobila din Rusia si-a premiat clientii care au facut cel mai mare trafic de internet intr-o saptamana


  MegaFon este un operator de telefonie mobila din Rusia care a facut in ultimele 3 luni ale acestui an o promotie extrem de interesanta pentru utilizatorii sai. MegaFon a premiat 3 dintre clientii care au inregistrat cel mai mare trafic de date intr-o saptamana folosind o conexiune 3G de date. Un client al operatorului a reusit sa consume nu mai putin de 419GB de trafic in doar o saptamana si asta pe un abonament cu trafic nelimitat. MegaFon ofera viteze de pana la 21 Mbps pentru abonamentele sale nelimitate si persoana care a consumat 419GB intr-o singura saptamana a castigat o excursie in valoare de 5000$.

  Pe locurile doi si trei s-au clasat alti utilizatori care au avut un consum destul de apropiat si au fost premiati corespunzator. Promotia celor de la MegaFon este interesanta si demonstreaza ca planuri cu trafic de internet nelimitat pot fi oferite insa vorbim despre un operator care incearca sa isi extinda baza de abonati deci e normal sa faca asemenea oferte.