Prima Pagina internet RCS & RDS reduce cu pana la 70% preturile apelurilor internationale de...

RCS & RDS reduce cu pana la 70% preturile apelurilor internationale de tip voce facute din propria retea

  Astazi compania romaneasca RCS & RDS a anuntat reducerea cu 70% a preturilor pentru apeluri voce facute de pe un abonament Digi Mobil catre destinatii fixe si mobile din Europa. RCS&RDS avea oricum unele dintre cele mai mici preturi de pe piata pentru apeluri internationale insa ele acum au devenit si mai mici dar reducerea se aplica doar pentru abonamentele Digi Mobil 2 Nelimitat si Digi Mobil Asociat. Pana in luna septembrie a anului trecut am folosit un abonament RCS&RDS pentru a suna zilnic in strainatate iar atunci plateam 5 centi pentru apeluri catre retele fixe si 12 pentru cele catre retele mobile insa acum preturile par a se fi injumatatit iar mai jos le aveti prezentate :

 • pentru destinaţiile fixe din Europa – un singur tarif, 2 eurocenţi/minut (2.48 eurocenţi/minut, cu TVA inclus);
 • pentru destinaţiile mobile din Europa – 3 tarife unice în funcţie de zona în care este încadrată ţara de destinaţie:
  • 3 eurocenţi/minut(3.72 eurocenţi TVA inclus) – Zona 1: Austria, Franţa, Suedia, Turcia şi Cipru
  • 5 eurocenţi/minut(6.2 eurocenţi TVA inclus) – Zona 2: Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Germania, Italia, Lituania, Letonia, Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovenia, Spania, Ungaria
  • 7 eurocenţi/minut(8.68 eurocenţi TVA inclus) – Zona 3: Belgia, Grecia, Irlanda, Italia, Malta, Luxemburg, Polonia, Republica Slovacă, Elveţia, Bulgaria, Croaţia, Islanda, Macedonia

  Combinand oferta de telefonie fixa/mobila cu cea de internet fix si mobil, RCS & RDS este in momentul de fata unul dintre operatorii cu cele mai bune preturi de pe piata insa din pacate cu o acoperire nu prea buna in ceea ce priveste internetul mobil si serviciile de tip voce.

Începând cu luna februarie 2012, RCS & RDS a redus şi a unificat tarifele pentru convorbiri iniţiate din reţeaua sa de telefonie fixă şi mobilă către alte destinaţii fixe şi mobile din Europa, pentru majoritatea abonamentelor. De reducere beneficiază atât noii clienţi, cât şi clienţii actuali ai RCS & RDS.

 • In anu care vine va dubla acoperirea 😀

 • Claudiu daniel

  Si din strainatate poti suna catre Romania mai ieftin si se extind. De pe digi( UE) pe digi RO 0,02€. De pe digi pe fix 0,05€ . Digi pe mobil(alte retele) 0,06€ si internet 500 MB 5€ Pare interesant ! Si in afara Romaniei are retea buna am inteles depinde cu cine colaboreaza si ce retea foloseste.

 • Ofertele RDS-RCS sunt coplesitoare, televiziune hd, telefon fix/3mobile, internet mobil si prin cablu de cea mai buna calitate [personal de cand a intrat RDS pe fibra niciodata nu am avut probleme, dar nici macar o singura data], iar de preturi nici nu mai zic, vorbesc cu orele si o plata de 200ron pe luna e mult meritata [inainte la Romtelecom imi puneam singur restrictie la minute ca altfel ar fi trebuit sa imi vand un rinichi :)) ].
  Singura “problema” as spune semnalul/acoperirea – in orase si unele zone periferice, niciodata nu am avut probleme insa in calatorii mai apare si pauza la semnal :))

 • I must admit, sunt abonat RDS in doua orase la tot. Telefonie fixa nu am iar la mobila sunt cu Orange.

 • Am tot auzit ca dau si netbook-uri . Știe câteva detaliile?