Bag of Rhytm – un dock foarte interesant pentru iPhone si iPod Touch

  BAG OF RHYTHM PORTABLE AUDIO SYSTEM este un dock pentru terminale iPhone/iPod Touch iar in imaginile din acest articol il aveti prezentat. Vorbim despre un dock facut special pentru a arata ca un radio portabil de mari dimensiuni insa el vine impreuna cu o geanta din bumbac mai mult decat stilata. Dock-ul este facut in memoria celebrului Bob Marley, producatorii de la House of Marley avand o serie intreaga de accesorii pentru iDevice-uri facute in temeiul aceleiasi teme. Bag of Rhytm a fost prezentat la CES 2012 si vine echipat cu: doua tweetere de 1″ si doua woofere de inalta definitie de 4.5″ plus un dock in care poate fi montat un iPhone/iPod Touch.

Fill a room, the back yard or the beach with music. The Bag of Rhythm utilizes twin 1″ (25mm) tweeters, twin 4.5″ (114mm) high-definition woofers in a ported enclosure and a powerful amplifier to deliver amazing output with crisp detail and deep, powerful bass.

  Bag of Rhytm este tinut in functiune de doua baterii insa pretul de 350$ ii va speria probabil pe toti cei care au gasit imiaginile si descrierea interesante. Totusi pretul mare o justificare deoarece 5% din profit va fi donat de House of Marley unei fundatii fondate de familia lui Bob Marley.