iOS 5.0.1 – salvati SHSH-uri dar nu se stie daca le veti putea folosi

  Acesta este mesajul pe care cei de la Dev Team si dezvoltatorul TinyUmbrella il transmit in momentul de fata. Dupa ce iOS 5.0.1 a fost lansat v-am explicat faptul ca SHSH-urile pentru iOS 5 au devenit inutile pentru ca Apple a schimbat procesul de restore. Cei de la Dev Team si dezvoltatorul TinyUmbrella au descoperit o metoda de a salva SHSH blobs in continuare insa nu se stie cat de utile vor fi ele in viitor, mai ales pentru iPhone 4S si tableta iPad 2. Daca la vechile iDevice-uri orice ar fi posibil multumita exploit-ului limera1n care din DFU Mode ne permite sa facem aproape orice dorim cu dispozitivele, la iPhone 4S si iPad 2 lcururile sunt mult mult mai complicate.

With the quiet time between jailbreak and iOS version, make sure you get your SHSHs saved. I’ve been working on the TinyUmbrella rewrite (albeit sparingly due to real life demands). It’s important to make sure you have your 5.0.1 SHSHs tucked away safe. There is no guarantee that we’ll have things this good again.

  Mesajul de mai sus a fost publicat de dezvoltatorul TinyUmbrella pe blogul sau si va recomand sa il urmati deoarece in viitor SHSH-urile salvate acum s-ar putea dovedi a fi extrem de utile in viitor. Nimeni nu stie ce se va intampla cu iPhone 4S si iPad 2 in lipsa unui bootrom exploit insa trebuie sa avem incredere in Dev Team, Chronic Dev Team, pod2G si poate geohot deoarece fara ei nimic nu ar fi posibil in momentul de fata.