iKnowIt reduce frecventa alertelor privind starea bateriei

  iOS-ul este configurat in asa fel incat din momentul in care bateria unui iDevice ajunge la 20% sa fie afisata notificare din care sa intelegem ca acel iDevice trebuie incarcat. iOS-ul afiseaza in jur de 4 – 5 notificari pana cand dispozitivul ajunge la 1% si pentru unii aceste notificari sunt destul de enervante. Ei bine aici intervine tweak-ul iKnowIt care are menirea de a reduce numarul de notificari care sunt afisate cand bateria trebuie incarcata. Tweak-ul modifica iOS-ul astfel incat acesta afiseaza doar o singura notificare(pentru fiecare ciclu de reincarcare) pentru anumite praguri(5/10/20%$) privind necesitatea de a incarca bateria deci daca nu incarcati bateria complet de fiecare data nu veti sti cand ea este descarcata si terminalul se inchide.

Make battery alerts appear only once during a charge cycle of your iDevice! I have faced several situations were the same low battery alerts appeared up to 6-7 times in a few minutes during one charge cycle. Especially when playing games this can be very annoying. Thats why I created iKnowIt – it notifies you only the FIRST time the battery level reaches a low level (20%, 10%, 5%), and it won’t notify you when the battery hits that level again, unless you charge the battery!

  iKnowIt este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu iOS 4 si iOS 5.

9 COMENTARII

  1. L-am instalat si eu dar nu il gasesc nicaieri in setings, deci, nu stiu cum sa-l setez la ce procent din baterie sa ma notifice.

  2. Nu este adevarat ca ios-ul face 4-5 avertizari cand bateria se apropie de descarcare completa… se fac 2 notificari una cand se ajunde la procentul de 20% iar cealalta cand ajunge la 10% din capacitate

  3. @zaone de multe ori am ajuns sa mi se inchida telefonul pentru ca mi se termina bateria si niciodata nu mi’a dat mai mult de 2 notificari la 20% si 10%