Samsung Galaxy Note comparat cu iPhone 4S din punct de vedere al marimii

Cam aceasta este diferenta si ea pare a fi extrem de mica. Acesta este viitorul in opinia celor de la Samsung si sunt curios sa stiu cati dintre voi considera ca un asemenea “smartphone” trebuie sa faca parte din el. Si la final o mica anecdota de la Jim Dalrymple de la The Loop.

Samsung includes a stylus with its newest smartphones, so what’s it going to include with this beast, a wagon to carry it in? – Samsung include stylus-uri in noile sale smartphone-uri, deci ce-ar trebui sa includa in aceasta “bestie”, un “car” pentru a il transporta cu el?

45 COMENTARII

  1. Mica diferenta,mi se pare ca o caramida enorma.Chiar si iPhone-ul ma deranjeaza in buzunarul prea mic,dapai un ditamai telefon cu ecran de 5.3″ :))

  2. mie si galaxy s2 mi se pare prea mare , note e deja…huge :)) ei defapt au incercat o nisa,hibrid intre tableta si telefon,dar nici sa stai cu o caramida la ureche

  3. Din pmdv daca tot e smart, e musai sa fie mare. Iphone 4 are ecranul cam mic cand il folosesc pentru orice altceva in afara de telefon, ipod si aparat foto. Mi-ar placea un note dar nu-mi permit momentan. Asa ca raman la ce am chiar daca nu sunt multumit 100 %.

  4. De cate ori vad reclama la … Paleta … Imi vine in cap prezentarea iPhoneului sau iPad’ului, doar ca acolo Steve Jobs a vazut o necesitate intre un smartphone si un laptop – tableta … Samsux a incercat (copiat) aceeasi idee doar ca pentru un produs inutil ( dupa cum spune reclama Phone —-Note ??? —- Tablet).

    Au ajuns pana si formatul reclamelor sa il copieze, doar ca ei nu tin cont de cererea publicului asa ca inunda piata cu 50 modele inutile si design’uri aberante.

  5. Andy , bai android-ule pleaca fratioare de aici … mai bun ? se roaga unu de mine sa imi dea o caramida dasta pe 4s + diferenta de 1 luna incoace …. am incercat si cu galaxy s1 si cu galaxy s2 nu e frate ca iphone-u …. cand vor scoate si astia de la samsung ceva calitativ :-j in fiecare zi apar super aplicatii pentru iphone , totu e ff simplu … nu are rost sa mai zic nimic: E facut de apple !!! asta spune tot . Salut

  6. Samsung incearca sa atraga clientii prin ecrane din ce in ce mai mari si din pacate unii clienti sunt complet orbiti de ecranele gigantice si inutile si uita ca ei sunt pe cale sa cumpere un telefon care apoi nu o sa poata sa-l utilizeze cu o singura mana. In curanda Samsung o sa vanda telefoanele cu masa cu tot ca in momentul in care vrei sa suni pe cineva sa trebuiasca sa le pui pe masa si sa-ti folosesti ambele maini.

  7. Eu am de o luna galaxy note. Mi-am vandut iphoneul ca sa mi-l iau si e super tare!!! Nu regret absolut deloc. Am si ipad dar nu se compara.. Nu m-as mai intoarce la iphone.

  8. Robert sa inteleg ca tu folosesti Galaxy Noteul ca o tableta sau tu chiar o porti dupa tine si o folosesti pe strada ca telefon?

  9. Ma ambele sunt telefoane bune doar ca samsung inafara de al copia pe Apple nu stie altceva… si mai ales ca iti trebuie ditamai buzunarul sa pui matahala aia in buzunar

  10. nu mai fiti rai si plini de voi …eu aveam iphone cand a aparut 2g…acum toti au iphone si habar nu au sa il foloseasca ….cat despre ecran e intradevad prea mare ..dar din pacate la iphone prea mic 🙁 sigur o sa faca minim 4” iphone 5 …cat despre samsung m-am refugiat in galaxy s2 ca sa scap de ”puscaria” in care te tine ios..atentie mare.. vine luna aprilie si o sa vedeti galaxy s3 …abea astept sa vad comentarii si comparatii care nu isi au rostul…fiecare e liber sa isi cumpere ce vrea nu gata frate am iphone sunt tare…..pacat ca numai in romania vezi asta..TARANIEEEEE !!!

  11. sa fim seriosi tuturor ne plac display urile mari , daca apple ar scoate un device atat de mare l as cumpara cu ochii inchisi , dc va sp eu din 10 iphone 1-2 se strica si ma refer la sonerie cv banal ,iar din 10 samsung uri 4-5 se strica din multe motive , sa fim seriosi apple face treaba buna piese bune etc scumpe cei drept , va dau un ex scurt iphone2g are 5 ani si tine bateria la fel ca la un ip4s sau galaxy s2 pe toate le am incercat stiu c vb orcum sunt multe opinii asa k bafta

  12. Ce frate ca am vrut sa imi iau si eu Galaxy Note dar cand am vazut in vitrina la germanos ditamai paleta de ping-pong am zis …give me a break 😀

  13. @asualex51 si daca ar scoate Apple miine o mizerie ca Note cu 100$ nu as da banii pe el, nu se poate numi nici tableta, nici smartphone, de aici rezulta denumirea de PALETA. Un telefon la care ai nevoie de 2 maini + stylus si probabil de o masa pentru a fi utilizat este egal cu 0.

    Chiar nu inteleg de unde si pana unde ideea ca iPhone este scump, este scump in comparatie cu ce ? SGS2, nu este 500Ron ci este foarte apropiat ca pret de 4S iar calitatea materialelor este … chinezeasca.

  14. Iti trebuie “buzunare mari”? Ce haine purtati voi fratilor de au buzunare indeajuns de mari ca sa incape chestia aia in ele? Si oricat de “smecher” o sa fie Galaxy S3, tot nu o sa se vanda la fel de bine ca Iphone 4s si mai scutiti-ma de faza cu “iOSul este ca o puscarie”, pentru asta exista jailbreak si ti-l poti personaliza dupa cum doresti.

  15. Galaxy Note vrea sa fie ceea ce nu este si anume, dupa cum Samsung spune: un telefon mai mare, sau o tableta mai mica? Va intreb si insist pe acesta intrebare: care ii este utilitatea? Telefonul in primul rand, inainte de toate este folosit pentru functia lui de baza si anume de telefon. O tableta nu este un telefon, sa fim seriosi. Telefonul a devenit un dispozitiv mobil datorita necesitatii omului de a putea primi si efectua apeluri “din mers”. Este imperios necesar sa fie cat mai util functiei lui. Cati dintre voi stati comod cu un telefon ca Galaxy Note la ureche? Cat timp puteti vorbi la un astfel de monstru pana obositi, nefiind deloc la indemana modul in care il tineti in mana? Cand il scoateti si il bagati in buzunar cat de greu iese, respectiv intra? Telefonul-tableta nu are nici o utilitate practica. Este ceva ce nu-si are rostul. Este, cel mult, un moft de-a dreptul imbecil al omului “modern”.
    Nu am nimic cu firma Samsung sau cu sistemul Android. Personal nu ma atrag, dar nu pot spune ca sunt impotriva lor. Sunt utile, bune, fiabile…produse de cel mai inalt standard. Am sa repet ceea ce a spus Claudia in incheiere, fiind de parere ca mai bine de atat nu as putea sa o spun in atat de putine cuvinte: “Galaxy Note e penibil.”.

  16. Galaxy NOte nu se poate numii telefon…………..intrebarea este …cand il cumperi iti dau in pachet si poseta pentru el ??? in buzunare sigur nu incape

  17. Cumparati Iphone! Au pana si muncitorii ADPB, ROSAL! Am avut iphone 4 si acum am galaxy note, am facut trecerea pentru ca pur si simplu a devenit un telefon de rand si pe langa asta android mi se pare mult mai distractiv..widget-uri, live wallpaper, launchere ..pe scurt poti sa iti modifici telefonul in fiecare zi dupa cum simti nevoia! La iphone e acelasi lucru de la 2G pana astazi..meniu stanga dreapta si cam atat! Mie imi place galaxy note pentru ca imi ocupa timpul adica de cele mai multe ori cand sunt plecat ma uit la filme, seriale etc. Si asta e si ideea principala sa fim seriosi, e mult mai incomoda tableta sa o iei cu tine prin metrou si sa te uiti la seriale!! Acum fiecare e liber sa decida nu trebuie sa luati mania pro iphone!!! Poate ma mut inapoi la ios daca o sa schimbe ceva la 5!! Si nu ma refer la componente ca data trecuta:)))

  18. ASta-i ideea la o paleta de tenis, sa te uiti la filme :))))) PS, rog angajatii sansumg sa stea acasa.
    @Robert: Il tii la ureche cu o mana sau doua?
    @asualex51: Daca Apple ar scoate un telefon cu display atat de mare l-ar tine in vitrina. Voi confundati utilitatea cu tampenia. Voi credeti ca fanii Apple cumpara orice, well that’s not true. Pana acum iDevice-urile au fost cele mai utile pentru ca asta sunt, nimic mai mult. Cand scoate Apple telefoane precum Galaxy Note si lumea le cumpara in prostie atunci puteti spune ca exista isheeps.

  19. daca jailbreakul se va realiza din ce in ce mai greu cred ca multi utilizatori de iPhone o vor coti spare android. Cred ca si eu o voi face. Fara jailbreak viata e pustiu

  20. La galaxy note cel mai bun mod de a vorbi la telefon este prinntr-un hansfree cu bluetooth sau prin castile din dotare. Asa ca nu trebuie sa stai cu el la ureche. Si oricat de frumos s-ar vedea un clip video pe ip4 nu se compara cu vizionarea acestuia pe note. Dar nu inteleg de ce atata ura fata de samsung si android. Fiecare isi cumpara ce vrea si nu trebuie sa-i judece pe ceilalti care au ales altceva din diferite motive.

  21. Deci iti iei un telefon la care trebuie sa folosesti castile ca sa nu arati ca un ciudat cand il tii la ureche. Nice. Cine uraste oamenii care isi cumpara Note? Eu vorbesc totdeauna de terminale, aia care nu pot sa se rezume la gadget-uri ataca oamenii aiurea.

  22. Eu sunt pe punctul de a alege dintre: iPhone 4S, Samsung Galaxy Note si Samsung Galaxy Nexus sau sa mai aștept pana la S3… Sfaturi? Si nu faceți ca si cu Base, huuuuuuuu base(aici android-ul) pentru ca fiecare sunt buni(si in politica si in telefoane)

  23. Super tare faza cu “… am facut trecerea pentru ca pur si simplu a devenit un telefon de rand si pe langa asta android mi se pare mult mai distractiv..widget-uri, live wallpaper, launchere ..pe scurt poti sa iti modifici telefonul in fiecare zi dupa cum simti nevoia!” 🙂

    Se pare ca sunt f multi utilizatori care n-au ce face toata ziua decat sa schimbe setari si sa-si personalizeze telefonul. De productivitate nu au auzit. Ca si cum la servici ai sta toata ziua sa-ti schimbi setarile la calculator, sa-i schimbi wallpaper-ul, meniurile … Mda, asta e, nu poti sa-i multumesti pe toti.

  24. @Marius

    Asta s-o crezi tu.Eu nu mi-am luat 4S-ul ca sa*i fac JB.Am stat 3 luni fara si nu aveam nici o grija.Deci daca nu ar mai fi JB/sau daca ar fi greu de dezvoltat,eu tot as lua iPhone/iPad.

  25. Normal ca muriti fara JB ( o mare parte din voi )… e usor sa stati acasa pe banii parintilor , sa va vina totul moca …
    Mi-am luat 4S imediat cum a aparut in tara ! Am pus pe card 10-15 euro in fiecare luna si mi-am cumparat tot ce am avut nevoie din AppStore ! Nu m-am plans niciodata ca nu am JB … si nici n-am sa-i fac JB ! Dar deh , asa este romanasul nostru ….!

    Cat despre Nore-ul asta … ar fi bun de intors cartofii :)) !

  26. Wow…Abc.,de ce te deranjeaza ca au angajatii Rosal iphone???? Sa cred ca detinatorii de iphone sunt un fel de “imposibil de ajuns cu prajina la nas???” nu m -ar deranja sa vad o femeie de serviciu cu iphone, daca este educata ca mine ca suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine….:)). Nu-i o rusine si nici nu vad vreun strop de taranie in dorinta unui numar tot mai mare de persoane de-a utiliza calitatea la cele mai inalte standarde….

  27. Eu cel mai mult folosesc telefonul pentru jocuri, filme, seriale, muzica si abia apoi pentru vorbit, asa ca, ce trebuie sa fac, sa-mi iau tableta? Cea mai buna varianta e Note deocamdata, oricat imi place mie iPhone 4. Daca iPhone 5 va avea ecran cel putin de 4 inci… mai vedem.

  28. Dar cand te uiti la un clip pe youtube? Sau navighezi pe net? Penibil… sa ai un ecran mare si sa nu dai scrol… 🙂

  29. Am tot citi comentarii aici si m-am amuzat teribil. Se vede ca majoritatea isi sustin telefonul pe care il au. Nimeni nu ia in considerare un aspect esential: la Iphone nu ai din ce alege. Apple are un singur terminal pe generatie. La Samsung gasesti de la simple telefoane dedicate doar utilizarii ca si telefon pana la acest Note cu utilitatile lui. Mai mult Samsung are smarthphone-uri pe Android dar si pe Windows Phone. Practic oamenii sunt diferiti si cu necesitati diferite. Un alt aspect negativ al Apple este pretul prea mare comparativ cu performantele terminalului. Nu mai vorbesc de problemele pe care le au Iphone-urile (probleme cunoscute si recunoscute de Apple) dar pentru care se cere un pret prea mare. Iphone-ul este un smartphone dedicat mai mult folosirii pe post de telefon in timp ce Note alaturi de S2 si S3 sunt dedicate utilizarii ca si smartphone in general. Am avut Iphone 3gs, 4 si 4s. Am avut Galaxy s2 si acum detin un Note pe care si eu il consideram maricut in primele 3 zile de cand l-am luat. Dar acum dupa ce m-am obisnuit cu el orice alt telefon as lua in mana mi se pare o jucarie. Concluzie: alegeti-va telefonul in functie de utilitatea pe care vreti sa i-o dati. Vreti un smartphone forta luati ceva din gama Samsung Galaxy. Vreti un tel la care sa vorbiti si sa va puteti verifica si mail-ul din cand in cand sau sa stati pe messenger – este suficient pt asta Iphone.