Prima Pagina Uncategorized Apple ar putea lansa iOS 5.1 pe 9 martie impreuna cu iPad...

Apple ar putea lansa iOS 5.1 pe 9 martie impreuna cu iPad 3 conform unor Carrier Bundles

  Astazi compania Apple a publicat cateva Carrier Bundle-uri pentru operatori de telefonie mobila din Franta, Suedia, Grecia, Finlanda si Japonia iar in ele se specifica faptul ca pe 9 martie iOS 5.1 ar urma sa fie lansat in iTunes. Imaginea de mai sus ar trebui sa dovedeasca faptul ca operatorii de telefonie mobila ar urma sa lanseze un Carrier Bundle update pe data de 9 martie atunci cand iOS 5.1 ar trebui sa devina public. Acel carrier bundle va fi versiunea 12.1, mai mare decat 11.1 cat este cea actuala disponibila pentru toata lumea.

  Daca iOS 5.1 va fi lansat pe 9 martie atunci este extrem de posibil ca tableta sa fie disponibila la aceeasi data deoarece vorbim despre o zi de vineri in care Apple lanseaza de obicei noile tablete iPad sau terminale iPhone. Judecand dupa modul in care s-au desfasurat lucrurile anul trecut cand iPad 2 a fost prezentata pe 2 martie si lansata pe 11, cred ca anul acesta iPad 3 va fi prezentata pe 28/29 februarie si lansarea ar putea avea loc pe data de 9 martie. Deocamdata acestea sunt singurele informatii concrete cu privire la posibila data de lansare a iPad 3 si iOS 5.1.

  iOS 5.1 ar urma sa fie compatibil cu iPhone 3GS/4/4S, iPod Touch 3G/4G, iPad 1/2 conform acestor Carrier Bundle-uri.

 • yoyoo29

  @zaone am dat sa verific daca este update la MacX HD Video Converter Pro for Windows si la What’ New in v3.12.2 zice ca Add Apple iPad 3 video format as output format. http://www.macxdvd.com/macx-hd-video-converter-pro-for-windows/free-update.htm

 • Yoyoo29

  in program apar 3 versiuni de rezolutie pentru ipad 3 printre care si 1080p

 • Paul

  Da… Zvonurile cresc putin in intensitate, dar cred ca in primavara aceasta Apple va face cu iPad ceea ce a facut anul trecut cu iPhone. Adica va amana lansarea unui nou model pentru cel putin 2 luni. Nu exista niciun motiv sa lanseze un nou iPad acum. Piata nu il cere inca, iPad 2 inca se vinde acceptabil. Plus ca daca va face un salt urias, asa cum se asteapta, prin trecerea la procesoarele quad-core, diferenta intre actualul produs si cel nou ar fi prea mare. S-ar crea un prag care in maximum 1 an ar ucide iPad 2, intrucat specificatiile nu ar mai face fata avansului sistemului de operare si programelor compatibile cu noua generatie. Or, pana acum Apple a avut grija sa avanseze treptat, incet, fara salturi uriase.
  Repet, nu cred ca iPad 3 se va lansa mai devreme de luna mai 2012.

 • Cum sa amane acum? Adica sa lanseze tableta la WWDC? No chance.

 • @Yoyoo29: Si iPad 2/iPhone 4S ruleaza 1080p.

 • Adrian

  Abia astept updateul la iOS 5.1 pt ip 4 meu si sunt si in cautarea unui ipad dar nu vreau sa ma grabesc inca 😀

 • Pingback: iPad 3 va fi anuntata in prima saptamana a lunii martie, va veni cu Retina Display si un procesor mai rapid()

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro - 06.02.2012 - 12.02.2012()