Steve Jobs a fost investigat de FBI in anul 1991 in vederea numirii in functia de consilier al presedintelui SUA

  In 1991 Steve Jobs era inca departe de a reveni la conducerea companiei Apple pentru a o salva de la faliment insa era indeajuns de popular pentru a starni interesul presedintelui SUA George Bush I. Steve Jobs a fost luat in considerare pentru functia de consilier al presedintelui in ceea ce priveste problemele legate de export iar pentru ca un om sa fie numit intr-o asemenea functie era nevoie de o investigatie facuta de FBI. Agentii americani i-au luat interviuri lui Steve Jobs dar si unor apropiati ai sai si au aflat despre celebrul reality distorsion field care in mare inseamna capacitatea lui Steve Jobs de a vedea realitatea dupa bunul plac in ideea de a obtine ceea ce doreste, au aflat despre perioada in care se droga cu LSD si despre faptul ca nu si-a recunoscut fiica decat dupa ce o instanta l-a obligat sa o faca.

Several individuals questioned Mr. Jobs’ honesty stating that Mr. Jobs will twist the truth and distort reality in order to achieve his goals. They also commented that, in the past, Mr. Jobs was not supportive of [redacted] (the mother of his child born out of wedlock) and their daughter; however, recently has become supportive.

  Agentii FBI au investigat si o amintare, privind un atac cu bomba, primita de Steve Jobs in 1985 si luand in considerare toate informatiile descoperite s-a ajuns la concluzia ca el nu ar fi cea mai potrivita persoana pentru respectiva pozitie. Aceste informatii vin in urma declasificarii unui document de 191 de pagini pe care il puteti gasi aici si despre care probabil vom mai vorbi in zilele urmatoare.