Steve Jobs a fost un membru al consiliului Departamentului de Comert al SUA

  In cateva documente publicate recent de catre FBI au fost descoperite informatii care indicau faptul ca Steve Jobs a fost avut in vedere pentru numirea in functia de consilier expert in cadrul Departamentului de Comert al SUA. Ieri s-a vazut ca FBI-ul l-a investigat pe Steve Jobs si nu a descoperit lucruri magulitoare despre el insa ceea ce nu s-a spus ieri este ca Steve Jobs a ocupat o pozitie de expert in cadrul consiliului Departamentului de Comert(echivalentul romanesc al Ministerului Economiei si Comertului) cat timp George Bush I a fost presedinte al SUA. Steve Jobs facea propuneri consiliului cu privire la masurile pe care acesta trebuie sa le ia insa nu se specifica daca avea putere de decizie in cadrul ministerului.

The Commerce Department confirmed Thursday that Jobs did serve on the council during the first Bush administration.

Export council members serve in an unpaid capacity and meet at least twice a year, advising the president on trade policy.

  Mai mult decat atat Steve Jobs a lucrat si cu Ministerul Apararii(Department of Defense) din SUA in perioada in care lucra la Pixar si a primit acces la documente clasificate. Se pare ca Steve Jobs a avut o viata destul de interesanta in perioada in care George Bush I a fost presedinte insa acelasi lucru nu s-a intamplat in perioada urmatoarelor doua administratii prezidentiale din SUA.