Romanian Carriers Zeppelin 1.2 update disponibil in Cydia

  Zeppelin este un plugin cu ajutorul caruia putem modifica fara prea mult efort Carrier Logo-ul(numele) operatorului nostru de telefonie mobila si incepand de astazi este disponibil in repo-ul ModMyi un logo pack in care sunt incluse logo-uri pentru toti operatorii din Romania. Cosmote, Digi Mobil, Orange si Vodafone sunt reprezentati in acest pachet de logo-uri insa Orange are parte de cele mai multe modele. Pentru ca multi dintre voi au intampinat probleme in utilizarea carrier pack-ului precedent, Ovi a actualizat in cursul serii trecute plugin-ul si a implementat noile logo-uri pe care le vedeti in imaginile de mai sus.

  Romanian Carriers Zeppelin 1.2 este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul ModMyi insa functioneaza doar cu tweak-ul Zeppelin.

UPDATE: pachetul urmeaza sa fie publicat de ModMyi.

40 COMENTARII

  1. Din pacate încă nu este disponibil, a fost doar trimis pachetul, urmează să fie online în cateva ore.

    Se numeşte “Romanian Carriers Zepelin” şi va fi versiunea 1.2.

    @i0n1ca pachetul conţine toate logo-urile operatorilor, inclusiv Cosmote.

  2. O intrebare pentru voi. Am instalat “Romanian Carriers Zepelin” insa in Settings la Zeppelin imi apar toate iconitele in afara de cele de orange. Adica apare Cosmote, Digi si Vodafon in 3 scheme de culori insa orange nu apare. Aveti idee de ce nu ar aparea toate. Am dat si reboot la telefon in speranta ca va rezolva problema, insa nu apare nimic. Multumesc pentru eventualele lamuriri.

  3. Nu stiu cum e la voi dar eu am putut instala tot pachetul, insa, logourile sunt naspa. Cel mai misto logo este cel facut de Jenel. Jenele, daca citesti, sa ai bafta 🙂

  4. @Andrei Tudose Da, versoinea 1.0 disponibila momentan in 1.0 nu contin logo-urile non-retina de Orange, in versoinea trimisa azi (1.2) am corectat problema, presupun ca ai 3G/3GS 🙂

  5. @Ovi: Da am un 3GS. Inseamna ca am sa fac update la pachet atunci cand aproba ModMy. Multumesc de promptitudine. Oricum celelalte arata foarte profi 🙂 ar fi fain sa vina din fabrica cu chestia asta.

  6. A aparut si1.3. Multumesc OVI. Dar mai am o intrebare, acel carrier name verde, nu poate sa raman verde tot timpul? Adica si cand status bar-ul e negru sau alb… Nu stiu daca m-m facut inteles? 🙁

  7. P.s. Mie imi apare verde doar cand deschi settings, safari, appstore. Cand deschid idevice e gri complet la fel si cand nu am deschisa nici o aplicatie nativa.