Tepe cu aplicatii din App Store: RoomThermometer

  Desi Apple a inceput sa stearga aplicatiile celor care copiaza fara rusine aplicatii populare din App Store, aplicatiile facute de dezvoltatori doar in ideea de “trage o teapa” utilizatorilor raman fara probleme in magazinul  companiei din Cupertino. Astazi am pentru voi o aplicatie numita RoomThermometer care promite sa va spuna temparatura camerei folosind doar unde sonore si totul in numai 20 de secude fara a folosi o conexiune de interent.

The RoomThermometer app allows you to know the temperature of your room in 20 seconds. Since it only uses a sound wave that reflects of a wall, no connection to a Wi-Fi or 3G network is required.

  Desigur ca aplicatia este doar o pacaleala deoarece ea nu are cum sa va spuna temperatura din interiorul unei camere in acest mod. Daca va tenteaza sa o cumparati, va recomand sa renuntati la idee.

24 COMENTARII

  1. astea sunt tampenii…astia de la apple au probleme cu tampeniile iar astia de la android cu tampeniile…cum dreaq de trec neverificate pe amandoua nu stiu…numai ca sa se laude unul sau celalalt ca au aplicatii mai multe decat celalalt…

  2. @MihaiLungu – Nu stiu cum ai gasit tu dar in android market nu exista nicio aplicatie cu acelasi nume, aceiasi poza sau acelasi dezvoltator asta cel putin pe androidul meu .

  3. Offtopic Zaone help! : am un ip4 FARA JB ios5.0.1care de ceva vreme tot iese din aplicatii,le incarca greu,netul(wifi si 3g)merge greu,are lag,mai greu decat atunci cand aveam jb. Daca ii fac backup,apoi restore si ii bag backup inapoi(ma intereseaza backup doar pt contacte si cateva aplicatii) acel backup va contine toate problemele? Ce e de facut? Multumesc

  4. DDan tu ai scris offtopic eu nu !! De sapt asta incarca greu si nu are legatura de unde acesezi !! Scriam ca vad ca a venit vorba… stiu ca nu are treaba cu articolul… Que co….

  5. Vrem sa fim tinuti in continuare despre articole cu astfel de tepe , ideea este interesanta si ar fi bine sa fie organizat ceva interactiv , fiecare putand atrage atentia cu aplicatii la care a luat teapa. Ar fi astfel un semnal de alarma pt cititori vizavi de aplicatiile fake, banuiesc ca si cei din Appstore ar fi incantati sa aiba feedback , ca sa mai faca curatenie .

  6. Mailul meu e tot timpul disponibil pentru intrebari.
    @Bogdan G: Cred ca am explicat in articol ce face, cine il gaseste util, il gaseste, cine nu, nu. Simplu.

  7. @ Claudiu Daniel & Florin
    Va trimit in cangur sa dea la manivela sa va mearga mai repede netu?
    De aici din Australia se acceseaza ok aplicatia si website’ul

  8. ba eu zic ca daca vrei sa stii cate grade sunt poti sa-ti iei un termomentru frate… te costa 5 lei si aia e! Maine poimaine o sa apara aplicatii cu iPhone-ul care iti spala vasele folosind bluetooth-ul, si unii ar crede asta si ar da bani pe ele!!!

  9. George Popa ma bucur pt tine si ca mai sunt si romani multumiti !!! Si daca trimiti cangurul ala dai o pufoaica groasa ca in Europa e zapada mare …poate deaia ne merge noua asa greu!! Aplicatia merge mai greu de cand sau facut modificarile grafice si restul !! Nu zic ca nu e buna modificarea doar ca incarca mai greu chiar si pe wi fi !! Aa Popa si leagai bine manivele de un pietroi si bag o in marsupiu sa nu o piarda !!

  10. Mie imi merge cam la fel, nu este mare diferenta, celor cu “mersu” greu le recomand sa nu mai traga atata p0rn 😉