Samsung nu vede un competitor intr-un televizor produs de Apple

  La o conventie pentru dispozitive electronice din Praga, product manager-ul departamentului audio-video al Samsung a spus ca nu este ingrijorat in legatura cu posibila lansare a unui televizor de catre compania Apple. Samsung pune accent pe calitatea imaginii oferite de televizoarele sale, televizoare care au primit nenumarate premii pana in prezent de la diverse publicatii specializate in acest domeniu. Practic din declaratiile product manager-ului reiese ca Samsung se bazeaza in primul rand pe calitatea imaginii, lucru pe care Apple nu l-ar putea oferi intr-un eventual televizor lansat pe piata anul acesta.

We’ve not seen what they’ve done but what we can say is that they don’t have 10,000 people in R&D in the vision category. They don’t have the best scaling engine in the world and they don’t have world renowned picture quality that has been awarded more than anyone else. TVs are ultimately about picture quality. Ultimately. How smart they are…great, but let’s face it that’s a secondary consideration. The ultimate is about picture quality and there is no way that anyone, new or old, can come along this year or next year and beat us on picture quality. So, from that perspective, it’s not a great concern but it remains to be seen what they’re going to come out with, if anything.

  Eu sunt de parere ca Samsung stie foarte bine cat i-ar putea afecta un eventual televizor produs de catre compania Apple insa desigur ca niciun angajat de-al lor nu va recunoaste acest lucru. De fiecare data cand Apple a intrat pe o piata noua a demonstrat ca stie ce vor consumatorii si stie sa implementeze functii noi, bune, de care oamenii au nevoie dar nu le aveau. Cred ca in cazul unul televizor produs de compania din Cupertino vom avea nu doar ecrane care vor oferi o calitate foarte buna dar vom avea si un sistem de operare cu functii pe care unele televizoare nu le au sau poate le au dar sunt implementate intr-un mod nu prea fericit. Mai jos aveti televizorul destept al celor de la Samsung  si imi imaginez un Apple TV cu functii asemanatoare dar care chiar pot fi utilizate.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1xThJXngfq8[/youtube]