Prima Pagina Apple Valoarea unei actiuni Apple a crescut de 50 de ori in ultimul...

Valoarea unei actiuni Apple a crescut de 50 de ori in ultimul deceniu

  Ieri compania Apple a inregistrat un record istoric, o actiune a sa valorand peste 500$, mai mult decat cea mai ieftina tableta iPad 2. Ieri o actiune a companiei valora peste 500$ la incheierea sesiunii de trading iar in momentul de fata 504.11$ este pretul pentru care puteti achizitiona o actiune a companiei din Cupertino. Acum un deceniu o actiune a companiei Apple putea fi achizitionata pentru doar 10$, o suma infima in comparatie cu cea inregistrata acum.

  10.85$ era valoarea unei actiuni Apple in luna februarie a anului 2002 iar in graficul de mai sus aveti o reprezentare a evolutiei valorii actiunilor companiei din Cupertino. Steve Jobs si produsele gandite de el au ajutat Apple sa devina ceea ce este astazi, acum ramane de vazut cum se va descurca actuala conducere in viitor.

 • ACH

  D-le Zaone, se pare ca ati investit in aceste actiuni, pt ca permanent ne tineri la curent cu pretul lor! E remarcabila cresterea in ultimiii 10ani, dar acum e riscant sa cumperi asa ceva…mi e teama ca va inregistra un regres cat de curand. Steve Jobs nu mai exista si cat de curand se va resimti acest lucru…

 • As fi vrut eu sa am cateva luate mai de mult..

 • Ciprian D.

  @zaone ….poti sa ma ajuti cu ceva info….am facut restore la Iphone4 si totul a fost OK ,dar cand sa ii fac setarile alea de inceput imi da un msj tare ciudat,,,,”There is a problem with you iPhone.
  We’re sorry, the iPhone you connected may be damaged and cannot be activated for service. We recommend you visit your nearest Apple Store for more information.
  To find your nearest Apple Store, click here.”
  deci telu a functionat prefect fara cazaturi,probleme de soft sau alte chesti….
  ma poti ajuta ? pls

 • dorin

  Ciprian D cum ai rezolvat problema? la fel imi zice si mie?