Jocuri pentru copii: Puzzle de Aventură – un joc de puzzle distractiv pentru copii

Bine aţi venit la “Puzzle Aventura” – un joc puzzle distractiv şi educaţional pentru copiii cu vârste cuprinse între 0-4 ani! Aventura cuprinde un număr de 34 puzzle-uri diferite, desfăşurându-se în două lumi diferite: lumea animală şi lumea maşinilor.

Toate fundalurile şi peisajele sunt special concepute pentru copii, de a parcurge tot drumul din Europa până la savanele Africii. Trebuie să cunoască un leu, o vacă, o zebră, un tren, un elicopter, multe alte animale şi maşinuţe interesante.

Copilul dumneavoastră va muta piesele puzzle-ului, cu uşurinţă, prin glisare pe ecran. Atunci când un puzzle este completat, se va afişa o animaţie amuzantă şi se va auzi un sunet de aplauze. Toate puzzle-urile prezintă diferite nivele de dificultate, având scopul de a instrui gândirea logică a copilului dumneavoastră, fiind un joc foarte amuzant şi distractiv.

Interfaţa este concepută excelent pentru a se potrivi copiilor mici – în limba rămână.

Doar 0.79€ insa functioneaza numai pe iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Nume:
Jocuri pentru copii: Puzzle de Aventură – un joc de puzzle distractiv pentru copii

0.79

s





Developer: Tailmind AB
Categoria: Games


Descriere: Bine ai venit la “Puzzle Aventura” – un joc puzzle distractiv i educaional pentru copiii cu vrste cuprinse ntre 0-4 ani! Aventura cuprinde un numr de 34 puzzle-uri diferite, desfurndu-se n dou lumi diferite: lumea animal i lumea mainilor.

Toate fundaluri…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.8 Mb


2 COMENTARII