Prima Pagina Camera iOS 5.1 beta ne arata noul buton permanent pentru Camera

iOS 5.1 beta ne arata noul buton permanent pentru Camera

  iOS 5.1 ar urma sa fie prezentat impreuna cu tableta iPad 3 la inceputul lunii viitoare insa pana atunci aflam ca Apple pregateste cateva modificari subtile in noua versiune a sistemului sau de operare. Prima are legatura cu butonul Camera din Lockscreen care acum va fi afisat in permanenta si nu va mai putea fi accesat prin simpla apasare ci printr-un swype de jos in sus. Se pare ca Apple ar dori sa ajute utilizatorii sa evite o deschidere accidentala a camerei asa ca a implementat acest nou gest pentru toata lumea. Facand un swype deschideti automat camera si nu, butonul se pare ca nu va mai putea fi ascuns din LockScreen.

  Cea de-a doua noutate descoperita in versiunea pre-GM a iOS 5.1 este suportul pentru limba japoneza despre care am vorbit aici cand va spuneam ca Siri a “recunoscut” deja ca va avea suport pentru aceasta limba. Doar atat s-a descoperit in acel pre-GM build al iOS 5.1 insa cred ca Apple are mult mai multe schimbari implementate dar despre ele vom afla mai multe la conferinta de prezentare a iPad 3.

  • O sa avem Japoneza…. o da… Scump sa angajezi niste papagali sa iti traduca mizeria de SIRI in mai mult de 4 limbi, pe o parte este de inteles, nu au rezerve monetare decat de 100 miliarde… poate dupa ce ajung la 200 isi permit…

  • Aurelian

    Sunt niste nesimtiti. Mai bine lasau SIRI doar pentru tarile a caror limba se gaseste acolo si nu ne mai amageau pe noi “restul lumii”. Din moment ce toti platim acelas pret pe un iphone cred ca ar trebui sa beneficiem toti de toate facilitatile lui.

  • sunt mai mult ca sigur ca sunt destui romani care s-ar oferi sa traduca in romana din engleza cuvinte/fraze gratuit pentru un siri cu suport in limba romana ,dar deh ,nu au nevoie marile companii de asa ceva

  • Seb@stian

    Voi ganditi?Nu se face asa simplu traducerea…trebuie sa fie scrisi algoritmi complexi pentru recunoasterea vocala ca lumea(cea ce compania achizitionata de apple nu cred ca avea pentru limba romana)+nu se merita sa se faca si pentru romania momentan…la noi nici nu se vinde oficial.