MultiTunes iti permite sa sincronizezi un iDevice cu mai multe librarii iTunes

  Daca aveti un iDevice atunci stiti cata bataie de cap implica iTunes si stiti ca libraria muzicala nu poate fi sincronizata decat cu un singur calculator, cel de pe care ati sincronizat muzica prima oara. Pentru a rezolva aceasta problema dezvoltatorul MyTube a conceput aplicatia MultiTunes care ne permite sa sincronizam un iDevice cu mai multe librarii muzicale fara a pierde continutul celei din terminal. Aplicatia nu va permite sa adaugati intr-o librarie muzicala melodii din alta dar va permite sa faceti mai multe librarii muzicale direct in iDevice.

From the creator of MyTube, MultiTunes is an app that allows you to sync with as many iTunes libraries as you want! To get started, use the app to create a new library. Tap the library in the list to switch to it, then sync with another iTunes library to add content to your new library. You can add as many libraries as you want as long as there is enough space on your device. Then, use this app to switch between your libraries whenever you want. IMPORTANT: Before downloading content from the iTunes or App Store apps, make sure your default library is selected in this app. Otherwise, your content may not download properly.

  In mod normal aveti o singura librarie muzicala si ea va fi afisata in aplicatia MultiTunes. Cand veti incerca sa copiati melodii in iDevice iTunes va spune ca trebuie sa va stearga actuala librarie si sa o inlocuiasca cu cea disponibila pe calculator. Pentru a evita acest  lucru pur si simplu faceti o noua librarie muzicala in MultiTunes si o sincronizati pe aceea. Din aplicatia MultiTunes alegeti libraria pe care doriti sa o folositi cu aplicatia Music din iOS si asa puteti avea oricate librarii doriti. Cand faceti o librarie noua si conectati iDevice-ul la calculator, iTunes va va cere sa setati dispozitivul ca unul nou. Din pacate melodiile din iDevice in calculator nu pot fi copiate cu MultiTunes.

  MultiTunes este disponibila gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.