UPDATE: Jailbreak pentru iOS 5.1 vei putea face daca descarci aplicatia KakaoTalk Messenger acum!

  Acum cateva ore v-am vorbit despre KakaoTalk Messenger, o aplicatie mentionata de i0n1c pe contul sau de pe Twitter. V-am spus atunci ca ea nu ar avea legatura cu o viitoare solutie de jailbreak pentru iOS 5.1 insa veeence sustine ca ea contine un exploit de care DevTeam sau Chronic Dev Team s-ar putea utiliza pentru a exploata noua versiune a sistemului de operare. Sincer sa fiu nu stiu cat de reale sunt informatiile prezentate de veeence insa eu va recomand sa profitati acum de ocazie si sa descarcati aplicatia pentru eventualitatea in care tot ce se spune acum ar avea vreo farama de adevar.

  Eu unul nu pot sa va spun sigur daca aplicatia are vreun rol pentru un jailbreak al iOS 5.1 insa luati-o ca sa fiti siguri ca o aveti. Dupa ce o descarcati in iTunes, mergeti la meniul Apps, faceti click dreapta pe ea, apasati pe Show in Explorer/Finder si copiati-o intr-o alta locatie pentru a fi siguri ca o aveti pe viitor.

UPDATE: Apple va retrage aplicatia din App Store asa ca ar fi bine sa va grabiti si sa o instalati acum. veeence sustine ca aplicatia este semnata de Apple si contine o vulnerabilitate care poate fi exploatata intr-o solutie de jailbreak deci totul pare a fi cat se poate de real.

Pretul initial:
Numele:
KakaoTalk Messenger

Gratuit

s





Developer: Kakao Corp.
Categoria: Social Networking


Descriere: No more texting overage, texting plans or any other hassles related to texting.

KakaoTalk is a free smartphone messenger that allows users to send and receive messages including photos, videos, voice note…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.0 Mb