iHelicopters te transforma intr-un cascador(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MzP5smDkszE[/youtube]

  iHelicopters este o companie producatoare de jucarii controlate de iDevice-uri si dupa un elicopter numit Cobra, compania a lansat o masina controlata de un iPhone. iHelicopters a denumit-oiPhone Controlled Stunt Car Racer, adica o masina de cascadori controlata prin telecomanda de un iPhone. Daca va uitati la clipul de mai sus veti vedea ca in mufa audio a iPhone-ului introducem un aparat care functioneaza cu ajutorul unei aplicatii din App Store si ne permite sa controlam fiecare miscare a masinii direct de pe terminal.

The iPhone Controlled Stunt Car Racer is not an ordinary Race Car; it’s controlled by your iDevice! Controlling the Race Car is easy and fun. Your iPhone, iPad or iPod Touch is the steering wheel! The accelerometer in your iDevice allows you to steer the Race Car without touching the screen. Turn your device to the left, the Car will steer left. Turn your device to the right, your Car will steer right!

  Cat costa aceasta jucarie a celor de la iHelcopters? 50$ insa eu cred ca pretul e cam mare pentru o asemenea jucarie.

Articolul precedentUn iPhone este fabricat in doar 24 de ore
Articolul următorIa unul dintre cele 44 coduri gratuite pentru aplicatia Identity
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.