Prima Pagina accesorii iHelicopters te transforma intr-un cascador(video)

iHelicopters te transforma intr-un cascador(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MzP5smDkszE[/youtube]

  iHelicopters este o companie producatoare de jucarii controlate de iDevice-uri si dupa un elicopter numit Cobra, compania a lansat o masina controlata de un iPhone. iHelicopters a denumit-oiPhone Controlled Stunt Car Racer, adica o masina de cascadori controlata prin telecomanda de un iPhone. Daca va uitati la clipul de mai sus veti vedea ca in mufa audio a iPhone-ului introducem un aparat care functioneaza cu ajutorul unei aplicatii din App Store si ne permite sa controlam fiecare miscare a masinii direct de pe terminal.

The iPhone Controlled Stunt Car Racer is not an ordinary Race Car; it’s controlled by your iDevice! Controlling the Race Car is easy and fun. Your iPhone, iPad or iPod Touch is the steering wheel! The accelerometer in your iDevice allows you to steer the Race Car without touching the screen. Turn your device to the left, the Car will steer left. Turn your device to the right, your Car will steer right!

  Cat costa aceasta jucarie a celor de la iHelcopters? 50$ insa eu cred ca pretul e cam mare pentru o asemenea jucarie.

 • Daniel

  50 dolari doar adaptorul sau si masinuta?

 • Ambele.

 • eu

  Daca zici doar 50 de dolari nu mai zi ca e prea scump, e contradictie in termeni

 • 50 de dolari este un pret foarte bun,avand in vedere elicopterul acela controlat de iphone,sau chiar masinutele controlate prin telecomanda,care se gasesc la magazinele de jucarii pentru copii.

 • si daca stii vreun site care vinde asa ceva,poti sa pui link-ul:)as fi fericit sa o cumpar

 • Paul M.

  http://www.ihelicopters.net/

  linkul e in video

 • `traian

  asta este mai tare ! controlezi de pe ipad /iphone
  http://shop.dension.com/?action=product&productid=201

 • trust

  pff. practic cand itzi iei un iphone potzi spune ca tzi’ai luat mult mai mult de atat. si daca ai niste bani itzi cumperi tot felul de chestii de astea :x. si telecomanda, proiector, sistem.:)). si multe altele.:X super. Iphone adica.:))