Prima Pagina Apple Samsung si Lenovo ar putea beneficia de pe urma problemelor tabletei iPad...

Samsung si Lenovo ar putea beneficia de pe urma problemelor tabletei iPad in China

  V-am spus astazi ca tableta iPad a fost interzisa la comercializare in magazinele din China si vestea nu este deloc surprinzatoare avand in vedere ca de cateva saptamani toata lumea vorbeste despre problemele pe care Apple le are in respectiva tara asiatica. De scoaterea tabletei iPad din vanzare ar putea beneficia Samsung si Lenovo, conform unor analisti asiatici, care spun ca tabletele celor doua companii vor avea acum o mult mai buna sansa de a atrage consumatori pe una dintre cele mai mari piete de pe glob.

Samsung will probably benefit more from Apple’s ongoing lawsuit because both of them are after the same higher-end consumers, given their price points,” said Dickie Chang of IDC. “The impact on Lenovo may be less because Lepads are lower priced and are aimed more at entry-level users.

  Apple a vandut de 10 ori mai multe tablete decat Lenovo in China si diferenta fata de Samsung este de 20 de ori mai mare deci previziunile analistilor sunt putin cam premature. Consumatorii isi doresc tablete iPad si chiar daca produsul nu va fi acum disponibil pentru achizitie asta nu inseamna ca multi se vor uita la tablete inferioare ci vor alege sa cumpere tableta de pe piata neagra care este atat de bine organizata in China. Samsung si Lenovo nu au vreo sansa sa castige atat de multi clienti pentru ca lumea nu le doreste produsele.

 • average

  Ai cam impins-o de data asta – lumea nu le doreste produsele.
  Din statisticile pe care le cunosti si tu, Samsung a vandut mai multe smartphoane decat Apple, anul trecut.
  La tablete, daca trendul se pastreaza, anul acesta tabletele cu Android, vor depasi pe cele cu iOS ca numar, si multe din ele sunt facute de Samsung.
  De Lenovo nu ma pronunt, dar imi inchipui ca vinde mai multe computere in China decat Apple.

 • Stai asa, Samsung a vandut mai multe smartphone-uri, majoritatea cu sistem Bada OS sau Android-uri slabe. Cele de categoria iPhone-ului nici nu s-au apropiat de vanzari. E nevoie sa vorbim si de iPad? Lasam computerele de la Lenovo ca daca facem din iPad computer se cam schimba statisticile.

 • average

  Nici tu nu crezi ce spui, dar ma rog.
  Daca ma gandesc doar cate SGS1 si SGS2, s-au vandut anul trecut, cred ca statisticile nu sunt chiar roze pt Apple. Bada nu prea s-au vandut cum zici, iar Androidele slabe sunt la nivelul lui 3GS.
  iPad ca singura tableta vanduta, s-a dat bine, dar vezi si tu trendul vanzarilor.
  Apple nu o sa tina pasul cu Android cu un singur model pe an. Cum a pierdut primul loc la smartphone, asa o sa-l piarda si la tablete.
  Iar daca vrei tu sa consideri ca tableta e un computer, doar pt a ajuta o statistica, e treaba ta – e insa departe de a fi asa ceva. Nici chiar viitoarele tablete cu Windows 8 nu vor fi chiar un computer, desi vor fi net superioare celor cu iOS si Android dpdv al capabilitatilor.

 • @average: Poate imi spui si numele la loto de duminica daca tot citesti minti. E adevarat, Samsung a vandut mult, in capul cui? Aia nu vor sa prezinte cifre privind vanzarile si anunta doar LIVRARILE facute catre parteneri iar asta spune ca ei vand PUTINE telefoane importante si tablete. Asta reiese din secretomania lor, nu faptul ca nu pot produce indeajuns de multe precum vand. Din disperarea reclamelor reiese ca nimeni nu le baga in seama tigaile de 5 inch si trebuie sa atace posesorii de iPhone-uri care oricui nu se vor uita la Galaxy-uri.
  Da, a pierdut primul loc un trimestru fiscal si l-a castigat dupa. Revin si spun ca Samsung NU SPUNE CE VINDE ci doar CE LIVREAZA deci ei LIVREAZA 36 de milioane de smartphone-uri in magazine dar NUMAI EI stiu cate se vand in fapt, restul speculeaza. Daca intelegi asta atunci stii de ce “pute” treaba la Samsung. Daca refuzi sa intelegi asta discutia e absolut fara niciun fel de rost.

 • average

  Da, discutia asta chiar nu are rost. Nu e de asteptat ca un fanboy sa accepte realitatea, decat asa cum o vede el.
  Insa procesele Apple impotriva Samsung, toate cu tinta interdictiei vanzarilor, demonstreaza ca cineva in Cupertino stie bine cat vinde Samsung si se teme tare.
  Si market share-urile in scadere in fiecare an pt Apple – duc la aceeasi concluzie.

 • @average: Nici un samsungian nu poate sa vada mai departe de minciunile trase de asiatici. Era normal ca tu sa vezi doar albastru in fata ochilor, de aia am si spus ca nu are rost sa continui discutia cu tine ca orice as spune Samsung e suprem.