iUnlock aduce noi animatii, gesturi si sunete pentru deblocarea unui iDevice(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hatudWdnPzw[/youtube]

  iUnlock este un tweak publicat in cursul serii trecute in Cydia care ne permite sa activam diverse animatii, sunete si gesturi pentru deblocarea unui iDevice. In meniul de setari al iOS dezvoltatorul iUnlock a implementat o serie intreaga de animatii care pot fi setate pentru deblocarea iDevice-ului insa asta nu e tot deoarece putem modifica si metoda de deblocare sau sunetul. Tweak-ul ne permite sa setam: sunetul care este rulat la deblocare, animatia care este afisata la deblocare si metoda prin care facem efectiv deblocarea iDevice-ului nostru, totul direct din aplicatia Settings a iOS.

Requires iOS 5 or higher. Supports iPhone, iPod touch, iPad. 3 days FREE trial. iUnlock is a cool tweak, use iUnlock you can custom unlock animation and sound, unlock device by swipe gestures, like swipe up from bottom.

Animations: Fade, Suck, Ripple, Curl, Cube, Push, Move, Reveal, Flip.

  iUnlock este disponibil in Cydia in repo-ul BigBoss si vine cu o perioada de trial de 3 zile in care il puteti incerca insa dupa aceea trebuie sa cumparati o licenta care costa 1.99$. iUnlock este construit in baza ideei tweak-ului UnlockFX insa diversitatea este intotdeauna o optiune buna.