Prima Pagina Cydia iUnlock aduce noi animatii, gesturi si sunete pentru deblocarea unui iDevice(video)

iUnlock aduce noi animatii, gesturi si sunete pentru deblocarea unui iDevice(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hatudWdnPzw[/youtube]

  iUnlock este un tweak publicat in cursul serii trecute in Cydia care ne permite sa activam diverse animatii, sunete si gesturi pentru deblocarea unui iDevice. In meniul de setari al iOS dezvoltatorul iUnlock a implementat o serie intreaga de animatii care pot fi setate pentru deblocarea iDevice-ului insa asta nu e tot deoarece putem modifica si metoda de deblocare sau sunetul. Tweak-ul ne permite sa setam: sunetul care este rulat la deblocare, animatia care este afisata la deblocare si metoda prin care facem efectiv deblocarea iDevice-ului nostru, totul direct din aplicatia Settings a iOS.

Requires iOS 5 or higher. Supports iPhone, iPod touch, iPad. 3 days FREE trial. iUnlock is a cool tweak, use iUnlock you can custom unlock animation and sound, unlock device by swipe gestures, like swipe up from bottom.

Animations: Fade, Suck, Ripple, Curl, Cube, Push, Move, Reveal, Flip.

  iUnlock este disponibil in Cydia in repo-ul BigBoss si vine cu o perioada de trial de 3 zile in care il puteti incerca insa dupa aceea trebuie sa cumparati o licenta care costa 1.99$. iUnlock este construit in baza ideei tweak-ului UnlockFX insa diversitatea este intotdeauna o optiune buna.

 • Xis

  tweek-ul asta e chiar fff tare. asteptam de mult niste efecte pentru lock screen. yey!

 • Puiu Stefan

  Merge pe 3g 3.1.3??

 • Slabe sanse.

 • Sir R

  Chiar e dragut.

 • Lucif3r

  Off topic – stie cineva un tweak care sa faca background de la slider si ceas transparent. Fara winterboard.

 • Bebel

  Offtopic: persoana respectiva din filmulet intra in lockscreen fara sa apese pe butonul de sus ci doar atinge zona ceasului. Acest gest se poate seta cu ajutorul Activator-ului? Si daca da, cum? Multumesc pentru eventualele raspunsuri. Foarte bun acest site, afli lucruri noi in fiecare zi.

 • Marius-George T

  Frumos, il voi testa, daca merita il voi cumpara si pe acesta.
  Thx zaone

  @Bebel :
  Intri in Activator alegi Anywhere te duci in jos unde scrie Status Bar si acolo ai Double Tap/Hold/etc apesi pe care doresti, de exemplu Double Tap si te duci in jos pana unde scrie Lock Screen si alegi Lock Device sau Lock/Unlock/ Unlock Device si dupaceea iesi din activator si apesi de 2 ori pe bara de sus oriunde, daca vrei sa il scoti reintri si urmand aceiasi pasi si pur si simplu dai x la Currently Assigned to : Lock Device.

 • Bebel

  Multumesc Marius!

 • Cretu Alex

  acest program este o idiotenie.daca ai alarma setata si doresti sa o anulezi nu poti din cauza efectului care il are iUnlock.va provoc sa va potriviti alarma si sa incercati sa o anulati.