Prima Pagina aplicatii Tutorial: Sincronizeaza mai multe librarii muzicale cu iTunes folosind MultiTunes

Tutorial: Sincronizeaza mai multe librarii muzicale cu iTunes folosind MultiTunes

  V-am vorbit zilele acestea despre MultiTunes, aplicatia cu ajutorul careia poti sincroniza mai multe librarii muzicale cu iTunes, si m-am gandit ca ar fi util sa fac un tutorial prin care sa va arat cum anume functioneaza intregul proces. Aplicatia MultiTunes o puteti instala gratuit din Cydia deci nu aveti ce pierde daca o testati iar ea este extrem de utila pentru cei care sincronizeaza iDevice-ul propriu cu mai multe calculatoare si nu doresc sa isi piarda muzica. Partea proasta este ca nu exista o metoda de a sincroniza aplicatiile pe mai multe calculatoare insa cred ca in viitor vom avea si asa ceva.

  Tutorialul pleaca de la prezumtia ca aveti MultiTunes instalata deja din Cydia.

  Deschideti aplicatia MultiTunes din Springboard

  In aplicatie selectati butonul + iar un nou meniu vi se va deschide.

  In noul meniu introduceti numele librariei voastre si apasati butonul Done. Dupa apsarea butonului veti reveni la meniul de mai sus unde veti avea listate toate librariile voastre. In categoria Default Library aveti libraria nativa din iDevice iar in Additional Libraries aveti librariile facute de voi. Pentru a selecta libraria voastra trebuie doar sa faceti un tap pe numele ei.

  Dupa ce ati selectat noua librarie conectati iDevice-ul vostru la calculator si deschideti iTunes. Programul va recunoaste iPhone-ul ca fiind unul nou si va va cere sa il setati pentru prima oara. Trebuie sa alegeti Set as New pentru a putea adauga melodii noi in iDevice-ul vostru. Selectarea restabilirii backup-ului anterior va instala tot ce aveti deja in dispozitiv deci nu este recomandabil sa alegeti aceasta optiune.

  Dupa ce ati setat terminalul ca nou selectati-l din partea stanga a iTunes, mergeti in meniul pentru muzica, bifati Sync Music si veti vedea fisata o eroare. Eroarea va atentioneaza ca veti sterge intregul continut al iPhone-ului daca alegeti sa faceti sincronizarea. In realitate nu se sterge muzica pentru ca nu aveti muzica. Dupa aceasta eroare veti primi o a doua in care vi se cere sa transferati toate aplicatiile din iDevice in iTunes. Daca nu transferati aplicatiile in noua librarie ele vor fi sterse din iDevice-ul vostru. Vor ramane doar aplicatiile care sunt in noua librarie din calculatorul de pe care faceti sincronizarea.

  Dupa terminarea sincronizarii mergeti in aplicatia Music unde veti avea toata muzica noua copiata de voi. Daca doriti sa reveniti la vechea librarie muzicala pur si simplu redeschideti MultiTunes si selectati libraria Default. Din pacate nu puteti combina cele doua librarii. Pentru a sterge oricare dintre librariile aditionale apasati butonul Edit al aplicatiei, apasati butonul rosu si selectati Delete.

 • tavutzu95

  cand incerc sa pun muzica de pe al 2lea pc pe iphone , imi spune ca trebuie sa sterg aplicatiile , au fost cumparate de pe alt cont decat cel din itunes , am modificat si contul din itunes cu cel al deviceului si tot acelasi raspuns …. cum pot face sa pun de pe mai multe fara sa raman fara aplicatii , daca ii dau don’t sync apps , tot mi le sterge …

 • Dupa ce modific acel cont trebuie sa faci un transfer purchases.

 • marian

  baietzi am facut cea mai mare porcarie din greaseala am trecut la versiunea 5.1 ce este de facut

 • Ce iDevice? Ai SHSH pentru 5.0.1 sau 4.x?

 • Roberto

  Zaone am si eu o problema am iphone4 si cand dau sync la itunesc se duce la step5 si mai departe numai merge …ce pot face?:)

 • Robert

  Off ..nu stiu ce sa ii fac:) cand ii dau syncronizare se duce pana la step 5 si apoi se opreste si numai face nimic apare imaginea de iphone ..:) si nu ma mai lasa sa descarc nimic imi zice ” We could not complete your itunes store request.si apoi error (0x800B0101) ..ce sa ii fac ..Help!

 • @Robert: Ia vezi, data din Windows e setata bine?

 • Robert

  Da Zaone e setata bine si degeaba …day sync incepe step 1,2,3,4,5 si dupa apare sigla de iphone nu parcurge toti pasii …nu stiu ce sa ii fac :|:(

 • Pai eroarea respectiva de la setarea gresita a datei vine, primesti si alta?

 • Robert

  Cu eroarea am rezolvat dar nu merge syncronizat telefonul deloc …se opreste la step 5 din 7 …am reinstalat itunes si degeaba…o fii de la o aplicatie din telefon ?

 • Ai aplicatii piratate?

 • Alex

  zaone am o problema te rog ajutama … nu pot da sync pe itunes 11.02 si nici nu stiu cum sa fac update la iphone la ios 6 . mentionez ca am un iphone 4 .. ma chinuirau am win 7 64 bit .. ajutama te rog ca innebunesc….

 • @Alex: Trebuie mai multe detalii, adica ce eroare iti afiseaza, etc.

 • Alex

  vreau sa fac update la ios 5 . Si nu stiu cum mai bine spus pe itunes 11.0.2 daca poti si ai timp sa imi dai un tutorial ceva… ca nu stiu cum sai fac update . Merci mult . Intre timp am aflat cum sa dau sync :))

 • Roxana

  Am si eu o problema..am cumparat un iphone4 de la cineva si am destule aplicatii pe el dar vreau si altele..mi-am facut cont pe itunes dar cand dau sa instalez aplicatia respectiva imi arata ca si cum mi le-ar fi sters si pe celelalte si intrerup intalarea de frica sa nu raman fara.pt. ca unele sunt cumparate si mi-ar fi aiurea sa le pierd…deci se poate face ceva sa nu se intample asta ???