iOS \’86 – o tema vintage interesanta pentru iPhone-ul tau

  V-am spus saptamana trecuta ca un concept al unei teme foarte interesante a fost prezentat de un grafician si ca foarte multa lume era interesata de el. Conceptul prezenta modul in care ar fi aratat aplicatiile din iOS daca ar fi fost dezvoltate impreuna cu prima versiune a Mac OS si in imaginea de mai sus aveti o demonstratie a acestui lucru. Pentru ca ideea a fost atat de bine primita, un dezvoltator de teme pentru Cydia s-a gandit as le ofere tuturor posibilitatea de a instala o tema cu caracteristicile de mai sus iar de aseara ea este disponibila intr-un repo al Cydia.

  Adaugand repo-ul : http://repo.ithemes.it si cautand tema iOS 86 veti putea instala o tema care va transforma iOS-ul vostru in cel din imaginea de mai sus. Singura problema este ca va trebui sa folositi si Winterboard pentru a utiliza tema deci va trebui sa renuntati la o parte din autonomie dar macar veti avea un iDevice cu un aspect interesant. Tema este facuta doar pentru iPhone/iPod Touch.

Thanks to A.

12 COMENTARII

  1. Am incercat sa adaug repo-ul “http://repo.themes.it “si am primit urmatorul mesaj: “A server with the specified hostname could not ne found.”. Exista sansa ca adresa sursei sa fie gresita cumva?

  2. Stiu ca este nu are nici o legatura cu acest articol, dar am si eu o intrebare.
    Pana la urma CPU-ul la iPhone 4S ce frecventa are, ca am instalat BatteryDoctor si inca un programel, iar acolo la CPU zice ca are 800 Mhz. Nu era de 1Ghz?

  3. Salut, mi am luat si eu un 3gs de curand. Merge aceasta tema pe 3gs? Daca da va rog sa mi spuneti si mie pasii ca nu i dau de cap