Prima Pagina aplicatii Onlive Desktop Plus aduce un nou mod de a viziona continut flash...

Onlive Desktop Plus aduce un nou mod de a viziona continut flash de pe web

  Onlive Desktop Plus este un serviciu al celebrei companii OnLive care permite utilizatorilorsa navigheze pe internet folosind propria tableta si un browser pentru desktop-uri. Aplicatia OnLive Desktop a fost lansata luna trecuta si aduca tuturor posibilitatea de a face si edita documente in Microsoft Office folosind o interfata virtualizata a Windows OS direct de pe o tableta iPad iar acum Destkop Plus aduce suport pentru Acrobat Reader si browsing. Folosind Desktop Plus utilizatorii pot vedea orice pagini web, inclusiv cele facute in format flash, si pot edita documente folosind o interfata extrem de simpla.

The free OnLive Desktop App, currently available on iPad—and coming soon to Android, PC, Mac, TVs and monitors—delivers no-compromise, media-rich, instant-response Windows applications including Microsoft Word, Excel and PowerPoint software, and as of today, Adobe Reader for PDFs, along with 2GB of cloud storage. OnLive Desktop Plus, available for $4.99/month at www.desktop.onlive.com, provides all OnLive Desktop Standard features plus OnLive’s gigabit-speed accelerated browsing experience with full Flash player capability. With OnLive Desktop Plus, the iPad not only becomes 100% Flash compatible, it becomes the world’s fastest mobile Flash player.

  Problema este ca serviciul celor de la OnLive este disponibil momentan doar in SUA si costa 4.99$ deci din Romania nu il putem utiliza in momentul de fata.

 • Mihai

  Abia aștept să se lanseze in România.

 • Xis

  eu sincer tot nu inteleg de ce se pune atat de mult accent pe flash.. fratilor flash a murit.. e vremea css3, js pe steroizi si html5
  adobe nu mai ofera nici un fel de atentie flash-ului.
  lui google nu i-a pasat niciodata de flash… sigur nu o sa ii duca nimeni lipsa

 • Alex

  Onlive in principal se baseaza pe cloud gaming, poti rula ori ce joc pe un pc slab si cu o placa video mediocra, Au scos si o consola pe care o poti lega la tv

 • average

  Nu a murit chiar deloc. Adobe dezvolta in continuare Flash, cel putin pt desktop. Chiar si varianta mobile are update-uri cu toate ca s-a anuntat renuntarea la flash mobile.
  Si apoi internetul e plin de site-uri facute in flash. Flash-ul mobil nu o fi chiar prietenos cu resursele utilizate, dar e si multa vina a programatorilor.
  Un programator prost poate face si HTML5 sa consume prea multe resurse.

 • Ciprian

  Merge si pe iphone4s? Sau stie ce aplicatie imi trebuie ca sa vad filme online?