Samsung Galaxy S II vandut in 20 de milioane de exemplare in aproape un an de zile

  La aproape un an de la lansarea terminalului Samsung Galaxy S II, compania coreeana Samsung a anuntat ca a vandut nu mai putin de 20 de milioane de unitati ale probabil celui mai popular smartphone Android lansat vreodata. Cifra nu este absolut deloc surprinzatoare avand in vedere ca in vara anului trecut iPhone 4 a fost dat uitarii de catre foarte multe persoane insa cand iPhone 4S a fost lansat niciun alt dispozitiv nu pare sa mai fi contat. Celor de la Samsung le-au fost necesare 10 luni pentru a vinde Samsung Galaxy S II in 20 de milioane de unitati iar iPhone 4S s-a vandut in aproximativ 33 de milioane de exemplare in doar 3 luni de zile.

on February 23, Samsung, smartphone Galaxy S2 strategy since its release last year by the end of April 20 million in 10 months in the global market (supply base) exceeded says.  Galaxy S2 20 million record sales in seven months was shorter than the Galaxy S, so far sold 22 million Galaxy S and the accumulation of the two models combined We’ve stopped sales of over 4,000 million units. Galaxy S2 in the just released 24 days after the three months sold 1,000,000 5,000,000, 5 months and 10 million records sold and still continues, and in 2011 # 1 global smartphone market, has contributed greatly to achieve.

  Pot spune ca am ramas impresionat de vanzarile si popularitatea terminalului Galaxy S II care a fost in cursul verii trecute cel mai bun smartphone pentru acea perioada. Vara aceasta Samsung urmeaza sa lanseze Galaxy S III care cu siguranta va fi cel putin la fel de popular, va fi probabil mai bun ca iPhone 4S din anumite puncte de vedere insa ramane de vazut daca va atrage la fel de multi utilizatori.

16 COMENTARII

  1. @”va fi probabil mai bun ca iPhone 4S”
    Deja, d.p.d.v hardware ( poate cu exceptia camerei) si al durabilitatii Galaxy S2 este mai bun decat iPhone 4S.

  2. Hardware este inferior, scoate punctaj mai bun la testele privind browserul si atat. Are procesor teoretic mai rapid dar in realitate iPhone 4S cu dual-core la 800 MHz e mai rapid.

  3. @Zaone, nu, Hardware este superior SGS2. Poate te refereai la rezultatul final? Avand in vedere ca testele alea sunt influentate si de partea hardware cat si de partea software.

  4. E superior prin ce? Ahitectura procesoarelor sau a placii grafice? Galaxy S II este disponibil intr-o multitudine de variante, niciuna nu are o placa grafica mai buna sau o camera mai buna.

  5. Am avut timp de 1h un samsung gs2 in mana, e bun daca nu esti utilizator de iphone de 3 ani :), e chiar genial, in rest nu exista grad de comparatie, de la marime, culoare, rapiditate, cat dinspre android, este o jucarie 🙂 .

  6. samsung “e mult si eftin”. degeaba ai un amd quad de 3.0, daca un intel dual core il bate. asta e asa, numai sa te lauzi pe hartie ca e mai mare si mai puternic, dar cand e pus la treaba e lenes

  7. In schimb au un procesor mai rapid si mai mult RAM. Ceea ce il face superior din punct de vedere hardware, luand in calcul cei doi parametri propusi de mine…

  8. Oricum, discutia e una mega ultra lunga, asteptam cu interes atat S3-ul cat si iPhone 5-ul. Daca se va numi 5 si nu, eventual, Ipfone 4ss sau iPhone 4s ver.2 :))

  9. sunt grozave opiniile de genul ” am avut in mana un SGS2 pt o ora” – si apoi crezi ca stii totul despre SGS2 si Android .

    eu am folosit 3GS si 4 cam un an. acum am SGS2 cu MIUI – da clasa unui 4S si iOS5 la orice in afara de framerate in jocuri. si inca nu am pus ICS pe el.

    sunt mai uimit de vanzarile de 22 milioane ale SGS1. orice s-ar spune ambele au fost la vremea lor telefoane foarte bune, adevarati concurenti pt iPhone 4 si 4S, fara probleme hardware si foarte durabile, chiar daca unii spun ca sunt facute din materiale de calitate inferioara.

  10. @average, incearca turkbey, v33 . 🙂

    Ca sa fiu si on-topic, sa nu se inteaga gresit, apreciez mult si iPhone-urile (pana la un punct), factorul invoatie, factorul calitate, whatever. Ce nu suport sunt viziunile inguste (parca fix prin asta se diferentiau posesorii de Mere), cei care matura pe jos cu un telefon fara sa stie cu ce se mananca. Apple, in schimb, in ciuda volumelor mari vandute, cam fac pasi pe loc. Iar asta va mai tine o perioada, cand daca nu vor veni cu ceva cu adevarat inovator ar risca sa o cam ia in jos. Mai ales ca acum Steve nu mai poate fi implicat pe parte de Product Development…

  11. “La vremea lor” , atunci ce sa spunem de 4 care are aproape 2 ani , sau 3gs care inca se tine bine , aproape 3 ani..
    toti care sunt multumiti de SGS 1 si 2 , au umblat in rom . Cine e multumit de un iphone e multimit asa cum e el. (cel putin eu)

  12. Din cate am inteles eu dupa toate site-urile ics asta a adus o imbunatatire majora androidului, daca apple va continua cu aceias prostie (imbunatatire la ip4) 4sss si nu va scoate 5 cu ceva inedit androidul o va lua in fata din moement ce am inteles ca scot un nou os jelly sau ceva de genu. Apple nu isi va mai permite mult timp aceste “noutati” (upgrate-uri la telefoane mai vechi), sa speram ca va anul acesta va fi anul lui apple cu ip5/ipad3. Daca nici anul acesta nu va fi lansat ip5 cred ca androidul isi va lua locul de lider

  13. Galaxy s2 nu este facut din materiale inferioare fata de 4 sau 4s, un exemplu daca capacul din spate ar fi fost din plastic s ar fi rupt imediat la cat de subtire este in schimb poti sa faci ce vrei cu el ca nu il vei rupe si scapati un S2 pe ciment si scapati si un 4 sau 4S pe jos sa vedeti rezultatul

  14. apple urmeaza cu iphone aceeasi strategie ca si cu OS X : lanseaza update-uri minore ….. dar problema principala nu e asta ci faptul ca nu sunt puse la punct anumite parti din iOS desi a ajuns la versiunea 5

  15. Pentru 14 .. asa e… S2’ul este realizat din materiale jalnice fata de sticla de pe 4s (nu vorbim de rezistenta .. unde s2 castiga).

    Pe langa asta, 4s’ul are SGx543M2 (2 nuclee) care bate mali’ul 400 cu multttt.