Rangefinder iti transorma iPhone-ul intr-o camera foto, cel putin in exterior

  Compania Photojojo, specializata pe dezvoltarea de accesorii foto pentru diverse terminale mobile, a lansat recent o carcasa pentru terminale iPhone 4/4S care permite utilizatorilor sa isi transforme dispozitivul intr-o camera foto dar numai in exterior. Vorbesc despre o carcasa care se monteaza in partea din spate a terminalului iPhone si care  arata exact ca o camera foto insa are in partea stanga jos o deschizatura care permite utilizatorilor sa faca poze folosind camera propriului terminal. Din pacate pozele de mai sus releva faptul ca flash LED-ul terminalelor noastre nu prea poate fi utilizat pentru poze/video insa carcasa arata destul de interesant.

  Photojojo Rangefinder este compatibila cu seria de lentile magnetice pentru terminale mobile, ele putand fi atasate in deschizatura din partea stanga jos si adauga efect: wideangle/macro, fisheye si 2x zoom pentru pozele facute cu terminalele noastre. Rangefinder costa 99$ in magazinul celor de la Photojojo insa vine fara lentilele magnetice care prezentate in imaginea de mai sus.

These days, everywhere you turn, you see an iPhone. iPhones in pant pockets, shirt pockets, fanny pack pockets. Not you: you’ve got a rangefinder slung around your neck. It just happens to take digital pictures and take phone calls. The iPhone Rangefinder is a phoneography system that gives your iPhone all the style of a classic camera. It’ll equip your phone with a shutter button, viewfinder, aperture numbers, two loops for a camera strap, and a tripod mount!