Rovio lucreaza la un nou joc diferit de Angry Birds

  Angry Birds este fara indoiala cel mai popular joc pentru terminale mobile in momentul de fata si compania Rovio a castigat zeci de milioane de dolari de pe urma sa. Desi vorbim despre un joc vechi de mai bine de doi ani de zile, titlul este in continuare popular si succesul sau s-a extins din mediul digital in cel real unde accesoriile si hainele tematice sunt extrem de cautate. CEO-ul Rovio,Mikael Hed, a declarat ca in momentul de fata compania se concentreaza pe dezvoltarea unui nou joc insa diferit de Angry Birds-ul care le-a adus celebritatea.

Plus, Hed notes, Rovio also has a non-Angry Birds-themed game currently in production. “It will be out in a couple months,” Hed said in an interview in his office in Espoo, Finland.

The focus, Hed said, is on making sure that the company continues to create products that are just plain fun.

  Desi Angry Birds este atat de iubit de extrem de multi utilizatori, cred ca un alt joc facut de compania finlandeza ar putea avea la fel de mult succes daca este construit avand la baza principii asemanatoare si este corect promovat. Eu abia astept sa vad ceva diferit de la ei, ramane de vazut ce vor reusi sa construiasca pentru noi. CEO-ul Rovio sustine ca jocul va fi disponibil pe piata peste cateva luni deci probabil undeva prin vara il vom putea juca.