UPDATE: Dezvoltatorii romani de aplicatii pirateaza aplicatii si pun dovada in App Store

45

Se da aplicatia Alerta Cutremur Vrance, care este mult prea scumpa pentru ceea ce ofera, si se da un dezvoltator nu prea priceput in ceea ce face. De ce spun ca nu este priceput? Ei bine pentru ca domnul dezvoltator a incarcat in App Store niste screenshot-uri in care ne demonstreaza ca are instalate initial minim 19 aplicatii prin intermediul Installous. Avand in vedere ca Apple de obicei nu sustine piratarea aplicatiilor cred ca ar fi fost util ca domnul dezvoltator sa nu incarce asemenea imagini desi teoretic nu se vede numele aplicatiei prin intermediul careia se pirateaza dar un cunoscator stie despre ce este vorba.

Acestea fiind spuse, daca dezvoltatorul unei aplicatii pirateaza alte aplicatii, de ce nu ar fi si aplicatia sa piratata?

UPDATE: Screenshot-urile au fost actualizate, acum nu mai apare nici un Installous.

UPDATE 2: Conform graficianului aplicatiei screenshot-urile initiale ar fi fost trimise de catre o persoana care ar fi testat aplicatia.

Screenshot-urile au fost trimise de un tester de pe telefonul personal, grafica de push notifications au fost realizate in Photoshop.

Thanks to Alex.