iPhone 4S si cartelele pentru activare

OneSim cartela activare iPhone

  In anul 2010 cartelele OneSIM reprezentau o metoda extrem de simpla si de utila pentru a activa un terminal iPhone 4 proaspat lansat de catre Apple. Atunci producatorii acestor cartele au avut vanzari foarte bune pentru ca jailbreakme.com 2.0, lansat pentru a face jailbreak terminalului iPhone 4, putea fi rulat doar pe dispozitive gata activate. Bucuria tuturor a “tinut” pana prin luna septembrie cand Apple a luat decizia de a bloca aceste cartele de activare si timp de mai bine de un an de zile ele nu au mai functionat.

  Recent s-a descoperit ca o reprogramare a acestor cartele ar permite activarea terminalelor iPhone 4S. Deocamdata exista zvonuri care sustin ca OneSIM poate activa terminale iPhone 4S, unele service-uri GSM spun ca au activat terminale folosind-ule insa 100% sigur nu va pot confirma acest lucru. Daca are cineva un clip video cu o dovada CLARA a faptului ca aceste cartele activeaza terminale iPhone 4 atunci eu il rog sa mi-l trimita prin email si il voi publica. Pana una alta eu nu pot sa va recomand sa ascultati marturiile celor care spun ca au activat sigur terminale iPhone 4S cu asemenea cartele si nici nu va recomand sa cumparati vreuna.

27 COMENTARII

 1. @zaone … Si eu am un 4s blocat ! Nu am avut niciodata sim pt reteaua pe care e blocat shi totusi l-am activat instaland un backup-ul de pe iphoneul 4, si acum il folosesc fara probleme pana la gevey sim…

 2. a mai facut cineva chestia asta? daca e sa mearga metoda poate cineva sa urce pe vreun site o copie a unui 4s fara nimic salvat in el cu care noi sa ne activam 4S urile?

 3. Cum ai facut? Te rog foarte mult sa fii mai explicit. Incerc de cateva saptamani si nu reusesc. Multumesc foarte mult si toata stima!

 4. Am un onesim de cand a aparut , dar acum nu mai functioneaza . Ieri am incercat cu un 4s si nimic , daca ai vreo veste despre reprogramarea ei te rog sa faci un post aici .

 5. daca mergea prin metoda asta,la ce drq mai munceau oamenii astia sa scoata sim-uri de activare si cine drq mai era dispus sa dea bani pe ele??nu ganditi asa putin??

 6. Tati eu asa am facut, nu am avut in veci cartela de swisscom elvetia shi totushi iti raspund tie de pe iphoneul 4s fara ca vreodata sa activez acest device…. Am facut un backup al iphone-uliu 4 activat ,functional si cumparat de la orange, Am reinstalat ios 5.0.1 fara sa am vreun sim inauntru am parcurs pasii initiali pana am ajuns la sectiunea de backup-uri, am ales sa fac restore cu un backup salvat in Itunes, s-a terminat procesul de restaurare si surpriza apas start using your Iphone shi a mers… Asta e ceea ce am facut! Credeti sau nu eu asta am facut chiar dak nu folosesc partea telefonica , restul merge fara probleme chiar shi push notifications!

 7. salut , am cumparat un 4s codat in orange (luat pe ab) si nu mai am simul de la acel ab , acum nu ma lasa sa il activez ,cu alta cartela orange zice ca este invalid simul ,ce pot face ???la orange mia spus ca fara contract nu pot sa faca nimic si contractul nu am de unde sa il am …

 8. … Prieteni nu ma mai chinui sa explic nimic, eu am reusit sa fac shi imi folosesc 4s-ul … Poate o fi fost shi el activat knd a fost cumparat de proprietarul anterior, eu am reinstalat am pus backupul meu dp i4… Shi atat . Nu mai polemizez pe tema asta! Bye!

 9. Hmm, in mod normal orice SIM Orange ACTIV trebuie sa il poata activa. Sigur era activ SIM-ul cu care ai incercat sa faci activarea? Daca era in “perioada de gratie” nu e ok.

 10. Deci al meu Iphone4 cu care am facut backup-ul e luat de la orange (activat , cartela activa),am bagat cartela shi in 4s si imi spunea ca iphoneul meu nu poate fi activat! Apoi am facut ceea ce am explicat mai sus… Poate testezi shi tu sa nu imi mai sara lumea in cap cu diferite remarci, daca nu reușeam nu comentam la articolul tau asa sa ma aflu in treaba…

 11. @tavutzu95: inseamna ca acel telefon nu era blocat in orange romania. Poate cel care ti l-a vandut il folosea pe orange, dar asta nu inseamna ca acel terminal e si blocat in acea retea.

 12. Tocmai in asta sta problema nereusitei tale… Dai drumul la backup din itunes ceea ce e incorect, trebuie sa dai din device sa faca restore dupa un backup deja existent in monentul in care ti se spune in device restore from backup 1 from itunes 2 from Icloud selectezi din itunes , iphoneul o sa iti spuna sa conectezi la itunes bagi cablul selectezi backupul activ shi ii dai drumul la proces!

 13. cand lam luat mergea doar in orange , daca puneam alt sim(vodafone ) spunea ca este invalid, acum nu stiu ce sa fac + ca am reusit sal blochez in (connect tu itunes ) si imi da multe errori la restore , am trecut de error 21 am ajuns la 1600 … dupa asta la alta..:-?? nu stiu ce sa mai fac .

 14. @Jorjake: Am impresia ca au ai prins pe drum cum sa mai dai cate una. Initial nu ai spus nimic de activarea aia temporara, acum spui ca backup-ul nu trebuie bagat din iTunes ci din iCloud. Eu mai astept pana maine sa vad cum se completeaza procesul, asa ca un puzzle.

 15. Nu va mai luati dupa jordake asta, ii un prost incat nici nu stie sa minta:)) Daca nu e activat nu poti face nimic…Ce zice el baietii de la Apple is mai prosti ca el incat sa nu se gandeasca la blocarea “solutiei ” lui de activare…Jordake lasa-te prietene pagubas….te-ai facut de cacao si pe okazii si aici:)))