Prima Pagina Apple iPad 2 Wi-Fi ar putea fi tinuta in vanzare impreuna cu iPad...

iPad 2 Wi-Fi ar putea fi tinuta in vanzare impreuna cu iPad 3

iPad 2 concept image

  V-am spus acum cateva zeci de minute ca primele unitati ale tabletei iPad 3 ar fi in drum spre SUA insa acum revin si va spun ca Apple intentioneaza sa mentina tableta iPad 2 in magazine impreuna cu tableta iPad 3. Aproape intreaga linie de tablete iPad 2 va fi scoasa din productie, exceptie facand versiunea de 16 GB Wi-Fi Only care va putea fi achizitionata in continuare. Informatiile vin de la surse din interiorul Apple deci le puteti trata ca si simple zvonuri dar asta nu inseamna ca ele nu sunt adevarate, mai ales ca anul trecut Apple a ales sa tina 3 modele ale iPhone in magazine.

  Modelele mentinute in circulatie vor fi desigur mai ieftine si eu unul cred ca Apple va vinde tableta pentru aproximativ 400$ bucata, un pret mare dar care ar putea convinge unii utilizatori sa faca o achizitie. Fata de Kindle Fire sau pretul va fi dublu insa si performantele vor fi duble iar experienta de utilizare incomparabila. Apple avea nevoie de o tableta mai ieftina pentru a face fata numarului mare de tablete Android disponibile pe piata si modelul de 16 GB Wi-Fi Only al iPad 2 ar putea-o ajuta sa ramana competitiva.

 • Chatagra

  Sunt curios ipad 1 cat va mai beneficia de update-uri dupa aparitia ipad 3 . Steve a spus ca suntem in era post pc dar totusi la o tableta un supprt de numai 2 ani la fel ca si la iphone e nasol avand in vedere appstore-ul care nu ofera backward compatibility pt aplicatii .

 • Adrian

  Eu cred ca noi vedem un pic diferit lucrurile. Hai sa incercam sa privim din perspectiva producatorului. Scoate un produs pe piata si vrea ca acel produs sa fie performant, sa fie durabil pentru a tenta cumparatorul si nu inainte de toate accesibil dpdv financiar. Problema e alta, concurenta care si ea ofera un acelasi tip de produs in aceeasi bani sau chiar mai jos cu cateva procente. Mai tineti minte o vorba? Inainte un frigider de tinea o viata, acum schimbi vreo 2 sau chiar 3. Daca un frigider tinea o viata, cui mai vindea producatorul? Asa ca Jobs a gasit o solutie ce impaca si producatorul si consumatorul. Fac produse de calitate, rezista aproape o viata dar daca vrei ceva nou in materie de software nimeni nu te opreste sa cumperi un hardware mai nou. Acum, iPad 1 nu-si face datoria pana la iOS 5.01? Am avut si iti spun ca da, insa urmatorul update al iOS nu va mai merge mai departe pentru iPad 2, la fel cum s-a intamplat si cu iPhone 2G sau 3G. Vrei Facetime, ia-ti iPad 2 sau iPhone 4, nu vad nimic wrong in politica actuala. Oare un PC Pentium IV poate rula Windows 7 ?

 • marcel

  Pentium IV poate rula Windows 7 linistit adriane si sunt sigur ca va putea rula si win 8

 • Adrian

  Se prea poate dar… ti-ai dori un P IV? Just curios.

 • Chatagra

  @adrian nu e vorba de os in sine ci de aplicatiile care sunt distribuite in appstore . Pe vechiul meu iphone 3g nu mai merge aproape nici o aplicatie instalata deoarece majoritatea cer ios 4.3.3 minim. Asta e adevarata problema sper ca apple sa o rezolve la un moment dat si sa poti descarca aplicatiile in functie de versiunea de ios .