Photoshop Touch pentru iPad publicata si retrasa din App Store(video)

Photoshop Touch for iPad

  In cursul serii trecute in App Store a fost publicata prima versiune a Photoshop Touch pentru iPad, o versiune pentru tablete a celebrului program de editare foto numit Photoshop si dezvoltat de catre compania Adobe. Din pacate aplicatia a aparut doar in App Store-urile din Australia si Noua Zeelanda insa a fost rapid retrasa dar cei care au cumparat-o sustin ca ea functioneaza mai bine decat versiunea pentru Android OS. Aplicatia pentru iOS ofera posibilitatea de a edita layere si ne permite sa editam poze folosind o buna parte dintre efectele disponibile deja pe versiunea pentru desktop.

PhotoShop Touch aplicatie pentru iPad

  Aplicatia functioneaza cu un sistem de tip cloud al celor de la Adobe deci va permite tranferarea fisierelor intre un PC si o tableta iPad fara prea mult efort, in plus ne permite sa importam imagini de pe Google/Facebook sau Camera Roll. Adobe a implementat si o functie interesanta numita Scribble Selection Tool care ne permite sa extragem obiectele dintr-o imagine prin simpla se lectare a elementelor din jurul sau pe care le dorim scoase. Aplicatia are implementata chiar si tehnologia Refine Edge care permite selectarea portiunilor ale pozei care in mod normal ar fi greu de retusat.

  Photoshop Touch este disponibila in Android Market inca din Noiembrie 2011 insa versiunea pentru iPad ar trebui sa fie ceva mai buna. Pretul de achizitie ar urma sa fie de 9.99$, unul destul de corect avand in vedere ca vorbim despre o aplicatie atat de complicata. Photoshop Touch ar urma sa fie lansata oficial luni in App Store.

  Iata si principalele functii ale aplicatiei :

  • Use popular Photoshop features designed for the tablet such as layers, selection tools, adjustments, and filters to create mind-blowing images.
  • Use your iPad camera to fill an area on a layer with the unique camera fill feature.
  • Select part of an image to extract by scribbling with the Scribble Selection tool. With Refine Edge, use your fingertip to capture even hard-to-select image elements, like hair, with ease.
  • Search and acquire images with the integrated Google Image Search.
  • Share images on Facebook and view comments right within the app.
  • Browse an inspirational gallery for the styles and results you’d like to achieve. Then follow step-by-step tutorials to easily learn techniques the pros use for great-looking results.
  • Use AirPrint for wireless printing of Photoshop Touch projects.
  • Upload projects to Adobe Creative Cloud* and open layered files from Adobe Photoshop Touch in Photoshop CS5.
  • Maximum image resolution: 1600 x 1600 pixels

  Si mai jos aveti un clip video in care este explicata functionalitatea noii aplicatii.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w7P09raPIHQ[/youtube]