Navigon va avea integrat Google StreetView

  La Mobile World Congress 2012 cei de la Navigon au fost prezenti pentru a detalia cateva dintre noutatile ce urmeaza sa fie disponibile in versiunea 2.1 a aplicatiei pentru iDevice-uri. Totul incepe cu implementarea Google StreetView in versiunea “completa” a aplicatiei, utilizatorii avand posibilitatea de a viziona imagini cu strazile catre care vor calatori. Sistemul StreetView este disponibil in aplicatia Maps din iOS de foarte multa vreme insa Navigon il va aduce in aplicatia sa care contine un sistem avansat de navigare turn-by-turn deci ofera o functionalitate mult mai buna decat aplicatia nativa din iOS.

  Navigon va modifica si interfata de utilizator a aplicatiei insa va implementa diverse functii noi pentru trafic dar din pacate ele nu vor putea fi utilizate in Romania avand in vedere ca la noi nu exista un sistem public avansat prin care sa fie oferite informatii pentru trafic. Navigon 2.1 impreuna cu toate aceste noutati va fi disponibil in App Store in viitorul apropiat si se pare ca pentru inceput doar aplicatia pentru iPhone va beneficia de noutati.

11 COMENTARII

  1. Nicu nu stii pe care sa-l mai crezi, unu zice ca navigon e praf, vine altu…nu domnle e cel Mai beton, ce ziceti? IGO e miezu din gogoasa. Cert e in momentul de fata ca IGo e foarte accesibil doar daca vrei harta României, nu arunca multi 80 de euro doar daca au nevoie de navigare prin tara.

  2. Problema nu cred ca este de la linkurile mele, cred ca este vreo problema cu redirectu de la site. Deschideti linkurile in fereastra noua si daca primiti eroarea aia dati click pe link in browser si dati enter, stiu ca nu am fost foarte explicativ dar nu prea stiu cum sa explic mai bine 😛

    @Ovidiu: mda, acum depinde si de gusturile fiecaruia, poate nu toti sunt obisnuiti cu interfata de la Navigon dar eu am facut comparatia doar in ceea ce priveste acoperirea

  3. Hmm, am incarcat pozele pe alt host si am pus o imagine si din orasul meu unde se pare ca tot navigon este mai bun.
    IGO: http://uploadimage.ro/images/86630331082083148000.png , http://uploadimage.ro/images/80279173124301327766.png
    Navigon: http://uploadimage.ro/images/03086284749468157179.png , http://uploadimage.ro/images/22527150938421448718.png

    In IGO nici nu arata drumurile din interiorul cartierului meu si nu e ca si cum as sta in cine stie ce sat izolat, stau in al 2lea oras ca marime din Olt.

  4. am testat ambele programe prin diferite orase ale tarii……. parerea mea( si numai a mea) este ca Navigon este mult mai bun in comparatie cu Igo ( ma refer la detalierea hartii )