Wi-Fi SMS te ajuta sa trimiti mesaje SMS de pe un PC

  Wi-Fi SMS este un plugin despre am discutat acum cateva luni de zile care ne permite sa trimitem SMS-uri de pe un PC folosind un iPhone. Practic Wi-Fi SMS transforma iPhone-ul nostru intr-un web server la care ne conectam de pe PC si folosind o interfata destul de simpla putem trimite SMS-uri catre oricine aproape fara probleme. De la lansare si pana acum dezvoltatorul proiectului l-a imbunatatit constant insa nu a reusit sa implementeze si compatibilitate cu sistemul iMessage. CHiar si asa recent tweak-ul a fost actualizat din nou dezvoltatorul rezolvand problemele existente in versiunile anterioare si adaugand posibilitatea de a introduce nou linii de text in mesajele pe care urmeaza sa le trimiteti :

Fixed:

  • MMS inline imagery
  • iMessage inline imagery
  • iOS5 emoji tables, (still sends with iOS4 emoji chars)
  • Carriage returns displaying in bubbles

Added:

  • Press (shift+enter) to start a new line in an outgoing SMS

Removed:

  • Conversation deletion. It never worked right with iMessages

   Tweak-ul nu a functionat fara probleme pentru toti cei care l-au utilizat pana in prezent insa dezvoltatorul sau se chinuie sa repare problemele existente insa partea buna este ca puteti descarca Wi-Fi SMS gratuit din Cydia.

13 COMENTARII

  1. Tocmai l-am bagat. Mi se pare fff util, ratasem articolul precedent. Se instaleaza si se foloseste foarte usor, in cydia sunt descrieri, tot.

  2. O întrebare: SMSul este trimis prin provider-ul SIMului din iPhone, sau printr-un serviciu de internet? Cu alte cuvinte, costurile SMSurilor vor apare pe factura provider-ului de telefonie mobilă? Mulțumesc!

  3. Multumesc frumos pentru ajutor…am reusit sa instalez wifi sms dar dupa aia am dezinstalat.Am incercat cu opera sa bag ip si cu internet explorer dar din pacate nu a functionat!